Fidet • Junior Finance Consultant • Study Association Aureus
Fidet

Fidet • Junior Finance Consultant

Category:
Fulltime
Field:
Finance, Management Consulting
Location:
Utrecht
contact

Wie zijn wij?

Fidet is een middelgroot interim en advieskantoor, gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van Finance Operations & Reporting, Governance Risk & Compliance en Prestatie Management. Concreet betekent dit dat we onze opdrachtgevers ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen in complexe financiële vraagstukken. Onze klanten bevinden zich met name in de financiële sector.

Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur, doordat wij met respect en in vertrouwen met elkaar omgaan. We werken met plezier en delen successen met elkaar.

Wat ga je doen?

Wanneer je bij Fidet als Junior Finance Consultant aan de slag gaat, begin je met een tweejarig traineeship. Het traineeship is bedoeld voor financials met nul tot twee jaar werkervaring. In dit traineeship ligt de nadruk op brede trainingen: BIV/AO, boekhouden, projectmanagement basic en nog veel meer.

De eerste maand staat volledig in het teken van het kennis nemen van de techniek achter de financiële functie en projecten. Samen met je begeleidend manager doorloop je dit intensieve programma waarna je klaar bent voor je eerste opdracht!

Daar houdt het ontwikkelen natuurlijk niet op, maar start het verder werken aan de competenties om door te kunnen groeien. De eerste maand maakt onderdeel uit van het geïntegreerd 2-jaars traineeship, waarin zowel zelfwerkzaamheid thuis als deelname aan de vaste programma’s op de opleidingsmidagen gevraagd wordt.

Wie ben jij?

Heb jij oog voor detail en ben je communicatief sterk? Ben je in staat grote hoeveelheden informatie te verwerken en te analyseren? Ben je resultaatgericht en flexibel? Ben je stressbestendig en ben je bereid om je (zo nu en dan voor meer dan) 100% in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder ben (of heb) je:

Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau binnen het Financiële Domein;
Affiniteit met financiële vraagstukken;
In staat kansen te signaleren, te creëren en om te zetten in resultaten;
De juiste mentaliteit; ondernemend, dienstverlenend, sociaal, enthousiast, flexibel en leergrierig.

 

Wat bieden wij jou?

Bij Fidet is geen dag hetzelfde. We werken in een klein en hecht team, dat elkaar motiveert, inspireert en ondersteunt. We hechten aan persoonlijke doorgroei, waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap. Wij bieden:

– een passend salaris;
– 28 verlofdagen per jaar;
– maandelijkse netto onkostenvergoeding;
– een leaseauto (Volkswagen Polo);
– jaarlijks variabel budget t.b.v. opleidingen en trainingen.

 

Solliciteren?

Ben jij een perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV (en motivatie) naar werving@fidet.nl.