Fidet • Finance Consultant • Study Association Aureus
Fidet

Fidet • Finance Consultant

Category:
Fulltime
Field:
Finance, Management Consulting
Location:
Utrecht
contact

Wie zijn wij?

Fidet is een middelgroot interim en advieskantoor, gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van Finance Operations & Reporting, Governance Risk & Compliance en Prestatie Management. Concreet betekent dit dat we onze opdrachtgevers ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen in complexe financiële vraagstukken. Onze klanten bevinden zich met name in de financiële sector.

Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur, doordat wij met respect en in vertrouwen met elkaar omgaan. We werken met plezier en delen successen met elkaar.

Wat ga je doen?

Wanneer je voldoende aantoonbaar je competenties hebt ontwikkeld als Junior Finance Consultant (minimaal twee jaar ervaring) kun je in aanmerking komen voor de functie van Finance Consultant. Dat betekent meer verantwoordelijkheid en andersoortige uiteenlopende opdrachten zoals bijvoorbeeld de rol van: Projectcoördinator, Finance Controller of Business Analist. Als professional ga jij deze functie op locatie bij onze klanten ten uitvoering brengen. Als Fidetter ben je ervan verzekerd dat je aan de slag gaat binnen een ambitieuze en groeiende omgeving waar wij jouw specialisme nog verder ontwikkelen door middel van interne opleidingen en cursussen (opleidingsbudget).

Wie ben jij?

Heb jij oog voor detail en ben je je communicatief sterk? Ben je in staat grote hoeveelheden informatie te verwerken en analyseren? Ben je resultaatgericht en flexibel? Ben je stressbestendig en ben je bereid om je (zo nu en dan voor meer dan) 100% in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder ben (of heb) je:

– Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau binnen het Financiële Domein;
– 2 tot 5 jaar relevante werkervaring;
– Ervaring met project-/procesmanagement is vereist.

Wat bieden wij jou?

Bij Fidet is geen dag hetzelfde. We werken in een klein en hecht team, dat elkaar motiveert, inspireert en ondersteunt. We hechten aan persoonlijke doorgroei, waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap. Wij bieden:

– een passend salaris op basis van achtergrond en ervaring;
– 28 verlofdagen per jaar;
– Maandelijkse netto onkostenvergoeding;
– Een leaseauto (Volkswagen Golf);
– Jaarlijks variabel budget t.b.v. opleidingen en trainingen.

Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV (en motivatie) naar werving@fidet.nl