EY • Startende Auditor climate change and sustainability

3 June 2023

 • Category

  Fulltime

 • Field

  Accounting and Control

 • Location

  Amsterdam

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van Assurance, (Tech) Consultancy, Tax, Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren. 

De afdeling Climate Change & Sustainability Services richt zich op een breed scala van dienstverlening op het gebied van duurzaamheid en niet-financiële informatie. Vanwege de groei van onze dienstverlening en hiermee onze afdeling, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de assurance dienstverlening. Hier verstrekken wij assurance bij niet-financiële informatie, bijvoorbeeld in geïntegreerde-of duurzaamheidsverslagen. Binnen onze afdeling speel je een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van het leveren van betrouwbaarheid bij deze steeds belangrijker wordende vorm van informatie. Heb jij de master Accountancy (bijna) op zak en een passie voor duurzaamheid, dan is deze vacature wat voor jou!

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert
Als dienstverlener bij EY Assurance bieden we je de mogelijkheid om in teamverband bij verschillende soorten organisaties aan de slag te gaan. 
 • Je gaat aan de slag binnen een jong, enthousiast en informeel team waarbij je met name kijkt naar de niet-financiële informatie die voor de stakeholders van belang zijn.    
 • Je maakt kennis met onze klanten, veelal voorlopers op het gebied van duurzaamheid en niet financiële informatie.    
 • Je kijkt niet alleen naar de output, maar ook naar de bedrijfsprocessen erachter.
 • Tijdens de interim controle breng je samen met je team de processen in kaart om vervolgens tijdens de jaareindecontrole het eindproduct (bijvoorbeeld het duurzaamheidsverslag) van assurance te voorzien    
 • Je krijgt persoonlijke en vakinhoudelijke begeleiding van een ervaren collega uit de praktijk om jouw ontwikkeling te stimuleren. Naast de assurance-werkzaamheden die je uitvoert, zijn er verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Zo kun je je onder andere bezighouden met coaching, innovatie of kwaliteitsverbetering.    
 • Je krijgt de mogelijkheid om naast jouw werk door te studeren richting jouw RA titel.  
Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft
 • Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van Accountancy of je hebt een aantoonbare affiniteit met Accountancy.    
 • Je bent (bijna) afgestudeerd en hebt bij voorkeur relevante (werk)ervaring opgedaan tijdens een (bij)baan, stage, werkstudentschap of in de (financiële) controlepraktijk.
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid/sustainability or niet-financiële informatie in bredere zin.
 • Je bent analytisch, ambitieus en vindt het afleveren van kwalitatief goed werk vanzelfsprekend.
 • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.
 • Je vindt het leuk om in diverse teams te werken.
Responsibilities, Qualifications, Certifications – External
Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving

We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:

 • Intensieve trainingen (hard- en soft skills) enopleidingen naast jouw werk, ondersteuning van een persoonlijke counseloren Development Learning Team (DLT) coach en ondersteuning in tijd en geldbij opleidingen.
 • Mogelijkheid om Postmaster Auditing te volgen en jeRA-traject te voltooien.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillendesociale activiteiten die op kantoor worden georganiseerd, zoals: Young EY,vrijdagmiddagborrels en andere social events.
 • De kans om als individu metjouw visie en mening een unieke bijdrage te leveren. Je kan op actievewijze deelnemen aan duurzaamheids- en innovatieprojecten.

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening.

Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.