EY | Startend Accountant Audit • Study Association Aureus
EY

EY | Startend Accountant Audit

Category:
Fulltime
Field:
Accounting
Location:
Amsterdam
contact

Startend Accountant Audit

EY zoekt per februari 2018 voor haar vestiging in Amsterdam starters binnen de Assurance serviceline (WO).

Waar de Accountant van vroeger was uit te tekenen in één type professional, kent hij nu vele gezichten. Het vak Accountancy heeft zich ontwikkeld in vele facetten en vereist daardoor expertise in verschillende disciplines. Sustainability, fraudebestrijding, ICT- vraagstukken; het zijn inmiddels veel gehoorde begrippen binnen Accountancy. Om tot een nieuwe vorm van dienstverlening te komen, zijn we op zoek naar diversiteit in onze nieuwe medewerkers. Omdat het startpunt en het eindpunt van de loopbaan bij EY voor iedere medewerker anders is, biedt EY het Personal Career Design aan. In dit programma worden toptalenten met verschillende achtergronden, talenten en karakters, individueel en op maat begeleid in hun ontwikkeling bij EY.

Werkgebied

Als starter binnen de Assurance serviceline begin je in een uitdagende rol waarbij je de vrijheid hebt om je eigen carrière binnen onze organisatie te ontwikkelen. Je gaat in het begin ervaring opdoen in de controlepraktijk. Je komt bij diverse cliënten over de vloer en controleert daar de posten van de jaarrekening. Daarnaast beoordeel je tijdens de interim controle de interne processen en systemen van de cliënten. Mocht je na verloop van tijd interesse krijgen in een van de sub-servicelines van EY Assurance, dan denkt EY graag mee over de mogelijkheden.

Opleidingsmogelijkheden

Binnen EY vinden we het belangrijk om je een gedegen opleidingstraject aan te bieden. Op deze manier kun je jezelf nog verder ontwikkelen in de richting van jouw voorkeur. Je kan kiezen voor de Register Accountant opleiding of je kan deelnemen aan onze EY University. De EY University biedt een heel scala aan vakken en workshops op het financiële vlak. Je krijgt meer achtergrond kennis welke je nodig hebt voor het werk als een accountant, daarnaast word je getraind in bijvoorbeeld data-analyse en krijg je workshops van sub-servicelines zoals Climate Control & Sustainability Services (CCaSS), Fraude Investigation & Dispute Services (FIDS) of Financial Accounting & Advisory Services (FAAS). Uiteraard wordt er in de EY University ook gewerkt aan de ontwikkeling van jouw soft skills.

Persoonlijke begeleiding

EY hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en daarbij hoort goede persoonlijke begeleiding. Naast een persoonlijke EY coach en begeleiding on the job door ervaren professionals, werkt EY met Development & Learning Teams. Dit team bestaat uit circa zes starters die een aantal keer per jaar samen komen voor intervisie sessies, onder begeleiding van een EY coach. Samen bespreek je zaken waar je in je dagelijkse werk tegen aan loopt, deel je kennis en leer je van elkaar.

Profiel

Naast Financials, Economen en Bedrijfskundigen heeft EY een sterke behoefte aan toptalenten in andere studierichtingen zoals Technici, ICT’ers en Econometristen. Wij vragen:

  • Een afgeronde WO opleiding
  • Affiniteit met assurance werkzaamheden
  • Analytisch sterk en goede communicatieve vaardigheden

Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

Aanbod

Naast goede arbeidsvoorwaarden biedt EY je de mogelijkheid om je eigen carrière in te richten naar jouw behoeftes. Daarnaast werk je in diverse teams met enthousiaste en jonge professionals.

Belangstelling

Richt je sollicitatie aan Linda Elfrink, Recruiter, via deze link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Elfrink, linda.elfrink@nl.ey.com of 06-29083538.