EY | Scriptiestage Audit • Study Association Aureus
EY

EY | Scriptiestage Audit

Category:
Internship
Field:
Accounting
Location:
Amsterdam
contact

Scriptiestage Audit

EY zoekt per februari 2018 voor haar vestiging in Amsterdam een scriptiestagiair(e) binnen de Assurance serviceline (WO).

Schrijf jij voor je opleiding een masterscriptie? Maar ben jij ook benieuwd naar de werkomgeving van EY en wil jij gebruik maken van de kennis en begeleiding van EY? Dan is een functie als scriptiestagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wij zoeken een gemotiveerde student(e) die per februari 2018 als scriptiestagiair aan de slag gaat bij de controlepraktijk.

Functie

Het einde van je studie is in zicht, nog één uitdaging te gaan; het schrijven van je scriptie! Wij vinden het belangrijk dat je zelf een onderwerp aandraagt. Je gaat je tenslotte een lange tijd verdiepen in een specifiek thema. Dit onderwerp gaat dan in een richting waar jouw interesse naar uit gaat. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om mee te lopen binnen de controlepraktijk/Assurance afdeling en werkzaamheden uit te voeren bij de klant. Zo kun je ontdekken hoe het is om in een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, haal je niet uit de boeken, maar de praktijk. Als stagiair loop je daarom mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Mocht je na verloop van tijd interesse krijgen in een van de sub-servicelines van EY Assurance, dan denkt EY graag mee over de (opleidings-) mogelijkheden. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en op basis van jouw onderwerp zullen we je een mentor toewijzen, die jou van feedback voorziet en je begeleidt.

Afdeling

EY Assurance Services speelt een essentiële rol in de economie, door bedrijven, investeerders en regelgevende instanties vertrouwen te bieden wat betreft de geldigheid van de jaarrekening en/of kritische bedrijfsinformatie of -processen. Je gaat aan de slag in de controlepraktijk. Deze afdeling controleert bij cliënten in teamverband jaarrekeningen. Door de teamindeling wordt er veel samengewerkt met collega’s. Daarnaast wordt men ingezet bij het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Het klantenpakket bestaat uit bedrijven, die variëren van multinationals tot snelgroeiende ondernemingen, in een groot scala aan sectoren.

Perspectief

Als je na je stage start bij EY vinden we het belangrijk om je een gedegen opleidingstraject aan te bieden. Op deze manier kun je jezelf nog verder ontwikkelen in de richting van jouw voorkeur. Dit kunnen zowel externe als interne opleidingen zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden kijk je op http://www.ey.com/NL/nl/About-us/Our-people-and-culture/EY-personal-career-design-introductie

Profiel

Naast Financials, Economen en Bedrijfskundigen heeft EY een sterke behoefte aan toptalenten in andere studierichtingen zoals Technici, ICT’ers en Econometristen. Herken jij je in onderstaande profiel?

  • Je bent bezig met een WO opleiding in een van de bovengenoemde richtingen
  • Affiniteit met Assurance werkzaamheden
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen.
  • Je hebt een pro-actieve houding en bent communicatief sterk.
  • We zoeken collega’s die: maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug hebben en de focus op kwaliteit

Belangstelling

Richt je sollicitatie aan Linda Elfrink via deze link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Elfrink, linda.elfrink@nl.ey.com, of tel: 06-29083538.