EY | Scriptiestage Audit met een focus op de financiële sector (FSO) • Study Association Aureus
EY

EY | Scriptiestage Audit met een focus op de financiële sector (FSO)

Category:
Internship
Field:
Accounting
Location:
Amsterdam
contact

Scriptiestage Audit met een focus op de financiële sector (FSO)

EY zoekt per februari 2018 voor haar vestiging in Amsterdam een scriptiestagiair(e) binnen de Assurance serviceline (WO).

Schrijf jij voor je opleiding een masterscriptie? Maar ben jij ook benieuwd naar de werkomgeving van EY en wil jij gebruik maken van de kennis en begeleiding van EY? Dan is een functie als scriptiestagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wij zoeken een gemotiveerde student(e) die per februari 2018 als scriptiestagiair aan de slag gaat bij de controlepraktijk.

Functie

Het einde van je studie is in zicht, nog één uitdaging te gaan; het schrijven van je scriptie! Wij vinden het belangrijk dat je zelf een onderwerp aandraagt. Je gaat je tenslotte een lange tijd verdiepen in een specifiek thema. Dit onderwerp gaat dan in een richting waar jouw interesse naar uit gaat. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om mee te lopen binnen de controlepraktijk/Assurance afdeling en werkzaamheden uit te voeren bij de klant. Zo kun je ontdekken hoe het is om in een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, haal je niet uit de boeken, maar de praktijk. Als stagiair loop je daarom mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Mocht je na verloop van tijd interesse krijgen in een van de sub-servicelines van EY Assurance, dan denkt EY graag mee over de (opleidings-) mogelijkheden. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en op basis van jouw onderwerp zullen we je een mentor toewijzen, die jou van feedback voorziet en je begeleidt.

Afdeling

EY Financial Services is het onderdeel binnen EY waarin wij de diensten voor onze klanten in de financiële sector hebben gebundeld. Wij bieden diensten aan op het gebied van jaarrekeningcontrole (Assurance) en advisering (Advisory, Tax en Transactions) vanuit de marktsectoren Asset Management, Banking & Capital Markets, Insurance en Pension Funds. EY’s Financial Services Organisation (EMEIA FSO) brengt zo’n 6.000 financial services professionals samen uit 12 landen in Europa.

De vorming van EMEIA FSO en de ontwikkelingen op de financiële markten bieden veel mogelijkheden voor ons als organisatie, maar ook voor onze medewerkers. Naast het opdoen van specifieke kennis en ervaring op het gebied van Financial Services, bieden wij een dynamische, internationale werkomgeving, met uitstekende carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Perspectief

Als je na je stage start bij EY vinden we het belangrijk om je een gedegen opleidingstraject aan te bieden. Op deze manier kun je jezelf nog verder ontwikkelen in de richting van jouw voorkeur. Dit kunnen zowel externe als interne opleidingen zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden kijk je op http://www.ey.com/NL/nl/About-us/Our-people-and-culture/EY-personal-career-design-introductie

Profiel

Naast Financials, Economen en Bedrijfskundigen heeft EY een sterke behoefte aan toptalenten in andere studierichtingen zoals Technici, ICT’ers en Econometristen. Herken jij je in onderstaande profiel?

  • Je bent bezig met een WO opleiding in een van de bovengenoemde richtingen
  • Affiniteit met Assurance werkzaamheden
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen.
  • Je hebt een pro-actieve houding en bent communicatief sterk.
  • We zoeken collega’s die: maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug hebben en de focus op kwaliteit

Belangstelling

Richt je sollicitatie aan Linda Elfrink via deze link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Elfrink, linda.elfrink@nl.ey.com, of tel: 06-29083538.