EY | Meeloopstage Audit • Study Association Aureus
EY

EY | Meeloopstage Audit

Category:
Internship
Field:
Accounting
Location:
Amsterdam
contact

Meeloopstage Audit

EY Accountants zoekt per februari 2018 een WO meeloopstagiair(e) voor de controlepraktijk (Audit) voor haar kantoor in Amsterdam.

Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen. Wij zoeken een gemotiveerde universitaire student(e) die per februari 2018 als meeloopstagiair aan de slag gaat bij de controlepraktijk.

Functie

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als Stagiair heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, haal je niet uit de boeken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je te oriënteren op de praktijk door middel van een meeloopstage. Als meeloopstagiair draai je mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Tijdens de stage zal je in teamverband naar de klant gaan om daar aan verschillende opdrachten te werken.

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.
Afdeling

EY Assurance Services speelt een essentiële rol in de economie, door bedrijven, investeerders en regelgevende instanties vertrouwen te bieden wat betreft de geldigheid van de jaarrekening en/of kritische bedrijfsinformatie of -processen.

Je gaat werken in de controlepraktijk. Dit betekent dat je bij diverse cliënten in teamverband jaarrekeningen controleert. Door de teamindeling werk je veel samen met je collega’s. Daarnaast kun je ingezet worden bij het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Je hebt te maken met bedrijven die variëren van multinationals tot snelgroeiende ondernemingen, in allerlei sectoren. Je gaat werken in de controlepraktijk. Deze afdeling controleert bij cliënten in teamverband jaarrekeningen. Door de teamindeling wordt er veel samengewerkt met collega’s. Daarnaast wordt men ingezet bij het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Het klantenpakket bestaat uit bedrijven, die variëren van multinationals tot snelgroeiende ondernemingen, in een groot scala aan sectoren.

Profiel

  • Je bent bezig met de universitaire opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare opleiding.
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld.
  • Accuratesse, stressbestendigheid en flexibele serviceverlening zijn jouw sterke kanten. Je staat met beide benen op de grond en vindt het functioneren in een team van groot belang. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.
    Belangstelling

Richt je sollicitatie aan Linda Elfrink, Recruiter, via deze link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Elfrink via linda.elfrink@nl.ey.com en 06-29083538