EY | Meeloopstage Audit met een focus op de financiële sector (FSO) • Study Association Aureus
EY

EY | Meeloopstage Audit met een focus op de financiële sector (FSO)

Category:
Internship
Field:
Accounting
Location:
Amsterdam
contact

Meeloopstage Audit met een focus op de financiële sector (FSO)

EY Accountants zoekt per februari 2018 een WO meeloopstagiair(e) voor de controlepraktijk FSO (Audit Financial Services) voor haar kantoor in Amsterdam.

Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wij zoeken een gemotiveerde WO student(e) per februari 2018 die als meeloopstagiair aan de slag gaat bij de controlepraktijk.

Functie

Ontdek hoe het is om bij een internationale onderneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode als Stagiair heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, haal je niet uit de boeken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je te oriënteren op de praktijk door middel van een meeloopstage. Als meeloopstagiair draai je mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Tijdens de stage zal je in teamverband naar de klant gaan om daar aan verschillende opdrachten te werken.

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.

Afdeling

EY Financial Services is het onderdeel binnen EY waarin wij de diensten voor onze klanten in de financiële sector hebben gebundeld. Wij bieden diensten aan op het gebied van jaarrekeningcontrole (Assurance) en advisering (Advisory, Tax en Transactions) vanuit de marktsectoren Asset Management, Banking & Capital Markets, Insurance en Pension Funds. EY’s Financial Services Organisation (EMEIA FSO) brengt zo’n 6.000 financial services professionals samen uit 12 landen in Europa.

De vorming van EMEIA FSO en de ontwikkelingen op de financiële markten bieden veel mogelijkheden voor ons als organisatie, maar ook voor onze medewerkers. Naast het opdoen van specifieke kennis en ervaring op het gebied van Financial Services, bieden wij een dynamische, internationale werkomgeving, met uitstekende carrièremogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Profiel

  • Je bent bezig met de opleiding WO Accountancy, Bedrijfseconomie of een soortgelijke studie.
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld.
  • Accuratesse, stressbestendigheid en flexibele serviceverlening zijn jouw sterke kanten. Je staat met beide benen op de grond en vindt het functioneren in een team van groot belang. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

Belangstelling

Richt je sollicitatie aan Linda Elfrink via deze link. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Elfrink, 06-29083538, of linda.elfrink@nl.ey.com.