EY | Advisor WO - Internal Audit, Control & Compliance • Study Association Aureus
EY

EY | Advisor WO – Internal Audit, Control & Compliance

Category:
Fulltime
Field:
Accounting
Location:
Amsterdam
contact

Advisor WO – Internal Audit, Control & Compliance

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. We brengen uitmuntende leiders voort, die door samen te werken onze beloften aan al onze stakeholders waarmaken. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

EY Advisory

Met ruim 350 professionals, in België en Nederland, adviseert EY Advisory over financial control, risk management en performance improvement. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. Onze ambitie is herkend te blijven als een topspeler in de markt die het verschil maakt voor onze cliënten, en voor de mensen die bij ons werken. Daarom zoeken we ambitieuze talenten en bewezen professionals die zich bij ons willen waarmaken en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie.

Risk

EY Risk Advisory ondersteunt en adviseert bedrijven op het gebied van (Enterprise) Risk Management, Internal Control, en Internal Audit. Onze dienstverlening richt zich op de multinationals, overheid en non-profit organisaties. Onze wereldwijde concepten van dienstverlening vertalen wij naar maatwerk voor onze cliënten. Op deze wijze kunnen wij onze cliënten, waar dan ook in de wereld, een hoog kwaliteitsniveau van dienstverlening garanderen.

Profiel

Voor de functie van Advisor bij EY Internal Audit Control & Compliance heb je een Master afgerond, met voorkeur bedrijfskunde, bedrijfswetenschappen of (bedrijfs-)economie. Om te groeien ben je bereid verder te studeren voor bijvoorbeeld register operational auditor of Certified Internal Auditor. Vanzelfsprekend bieden wij je daarvoor alle kansen. Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig, ook in het Engels. Je bent geïnteresseerd in de inrichting van bedrijfsprocessen en de hiermee samenhangende bedrijfsrisico’s. Je hebt een proactieve, flexibele en positief kritische werkhouding en je houdt van diepgang en diversiteit in je werk.

Aanbod

Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, zijn wij in staat om topprestaties neer te zetten. Bij EY besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Loopbaanpad

Binnen EY Advisory kan je je loopbaan zelf kleur geven; ontwikkelen als specialist op je eigen vakgebied of een specifieke sector. EY helpt je in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van vaktechnische-, commerciële-, en soft skills trainingen. In je startfunctie als consultant maak je deel uit van de Advisory Talent Pool en word je door middel van een diversiteit aan opdrachten, trainingen, en coaching klaargestoomd voor een rol met meer verantwoordelijkheden. Dit kan zijn op het gebied van leidinggeven, commercie, of vaktechniek. Daarnaast is het advieswerk binnen EY uitdagend, vaak multidisciplinair en internationaal van aard en speelt learning on the job een grote rol. Hoe stijl jouw loopbaanpad gaat zijn bepaal je voor een groot deel zelf en jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses.

Belangstelling

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Iris de Clerck, Recruiter, +31 (0)6 5544 2172/ iris.de.clerck@nl.ey.com.

Of solliciteer direct via onderstaande link. We ontvangen je CV en motivatiebrief graag in het Engels.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.