Deloitte | Werkstudent Social Media & Content Marketing • Study Association Aureus
Deloitte

Deloitte | Werkstudent Social Media & Content Marketing

Category:
Parttime
Field:
Marketing
Location:
Amsterdam
contact

Werkstudent Social Media & Content Marketing

Wil jij praktijk ervaring opdoen naast je WO Marketing opleiding? Als werkstudent ondersteun je het commerciële team van Deloitte BPS bij verschillende projecten op het gebied van content marketing, en Social Media. Kennis van (en ervaring met) de inzet van Social Media en goede (online) redactionele vaardigheden zijn dan ook een vereiste voor deze baan.

Als werkstudent Social Media & Content Marketing is het jouw uitdaging om samen met het team ervoor te zorgen dat de in- & externe communicatie van Deloitte Business Process Solutions (BPS) goed verloopt. Zo werk je o.a. mee aan de operationele uitvoering van onderstaande projecten:

 • De doorvertaling van marketing campagnes op de sociale netwerken van Deloitte BPS en het bedenken van de juiste uitingen om de doelgroep te bereiken;
 • Maken, verwerken en plaatsen van content op de website en de verschillende sociale netwerken (bijvoorbeeld filmpjes, foto’s en/of blogs);
 • Ontwikkelen van offline promotie materiaal;
 • Schrijven van de nieuwsberichten voor verschillende communicatie doeleinde

Kortom, een veelzijdige functie waar je je talenten optimaal kunt benutten!

Jouw profiel

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functie omschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Momenteel volg je een WO opleiding op het gebied van Marketing, Bedrijfskunde of Communicatie;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar vanaf 1 december voor een periode van minimaal 3 maanden;
 • Je houdt ervan om te schrijven en beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt affiniteit met online marketing, e-commerce en social media;
 • Kennis van en ervaring met Mailchimp, Google AdWords en LinkedIn zijn een pré;
 • Je vindt het prettig werken binnen een innovatieve omgeving;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en een teamplayer.

Jouw werkomgeving bij Deloitte BPS

Business Process Solutions (BPS) is een nieuwe business unit binnen Deloitte Nederland, opgericht in juni 2015. Het is een groeiende business unit met een sterk bewezen track record van geleverde projecten en diensten. BPS verleent diensten aan grote nationale en internationale organisaties, in zowel de profit- als non-profitsector. Wij staan garant voor het leveren van toegevoegde waarde bij het implementeren en operationaliseren van projecten door een mix van outsourcing, co-sourcing, advies en services op contract personeel basis. Wij werken samen met onze klanten aan de praktische vertaling van professionele oplossingen binnen de organisatie. Het is daarom ook niet voor niets dat wij zeggen: “Een succesvolle organisatie begint bij Business Process Solutions (BPS)”.

Daarnaast kent Deloitte in heel Nederland en ruim 5000 medewerkers en is een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon en een goede pensioenregeling. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Lonneke Machielsen op telefoonnummer +31 (0)6 12 925 800.

Solliciteer