Deloitte • Data Academy

30 November 2022

 • Category

  Fulltime

 • Field

  All

 • Location

  Amsterdam

Ontbrand de kracht van data en verlicht het bedrijfspad. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Heb jij de ambitie om van de wereld een echte data gedreven utopie te maken? Dan laten we je graag kennis maken met de ‘Deloitte Data Academy’ – een uniek ontworpen programma binnen Deloitte dat jou voorziet van de fundamentele vaardigheden en gereedschappen om te slagen als consultant en onze klanten te helpen hun data vraagstukken op te lossen. Dit praktijkgerichte programma geeft je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en een hooggekwalificeerde dataprofessional te worden. Om deel uit te maken van de Deloitte Data Academy en onderdeel te worden een van onze Risk Advisory datateams, kun je solliciteren op één van onze openstaande vacatures:

Om deel uit te maken van de Deloitte Data Academy en onderdeel te worden een van onze Risk Advisory datateams, kun je solliciteren op één van onze openstaande vacatures:

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer meteen!

Wat biedt de Deloitte Data Academy:

 • Een goed georganiseerd leerprogramma van 1 jaar gericht op het leren van basisvaardigheden om verschillende uitdagingen op het gebied van data te begrijpen;
 • Sterke focus op de ontwikkeling van je technische skills: Database Fundamentals, SQL, Python, Power BI en GIT, en Data Management en Governance;
 • Coaching en begeleiding van de leercoördinator en je coach;
 • Mogelijkheden voor verbinding en samenwerking met collega’s van verschillende Deloitte teams van verschillende locaties en het vergroten van je internationale netwerk;
 • Toegewijde studietijd om het maximale uit de trainingen te halen.
How do you do this?

Wist je dat in het begin van het jaar 2020 het aantal bytes 40 keer groter was dan het aantal sterren in ons universum? Het is nauwelijks voor te stellen hoe groot de hoeveelheid data is en bijna onmogelijk om zoveel data om te zetten naar bruikbare inzichten zonder in bezit te zijn van de juiste vaardigheden. Data is tegenwoordig bepalend geworden in het aansturen van bedrijven binnen constant veranderende omstandigheden. Nauwkeurige en actuele data zijn een must om belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Tegelijkertijd staan organisaties onder externe druk om steeds meer gedetailleerde rapportages te produceren, en veranderen de vereisten voor rapportages van toezichthouders continue. Dit vraagt om intelligente en vaardige professionals die de enorme hoeveelheid complexe data kunnen vertalen naar bruikbare analyses.

Bij Deloitte help je klanten om hun data te beheren en er inzichten uit te halen, waardoor ze beter in staat zijn om hun organisatie aan te sturen en processen te verbeteren. Je werkt samen met grote organisaties en neemt het initiatief om hen te helpen reageren op de dynamische, constant veranderende omgeving. Je helpt hen bij het ontwikkelen van een geïntegreerde en data-gedreven omgeving.

Be the true you

Ben jij een getalenteerde student/ young professional met een business focus in finance?

Bevind jij je momenteel in de laatste fase van je masterstudie of ben jij een young

professional binnen het dataveld met een achtergrond in information management, digital

business & innovation, business analytics, computational science of een andere

gerelateerde studie? Dan zijn we op zoek naar jou. Dit programma is vooral bedoeld voor

business professionals en recent afgestudeerden die hun kennis op het gebied van data en

technische vaardigheden verder willen uitbreiden.

(W)here

Jouw expertise deel je met zo’n 50 andere collega’s met diverse achtergronden en 18 verschillende nationaliteiten in het Financial Risk Analytics & Reporting-team dat onderdeel is van Deloitte Risk Advisory. Je wordt actief betrokken bij discussies en het maken van beslissingen. Voorbeelden van projecten zijn data integration, het verbeteren van data quality van regulatory reporting en het vertalen van functional requirements voor het ontwerpen van technology solutions. Verder ben je bezig met het opstellen van roadmaps, implementatie en het ondersteunen van klanten in het opleveren van complexe data-driven transformaties.

Bij Financial Risk Analytics & Reporting vinden we het belangrijk jezelf continu te ontwikkelen en daarom hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Bij Deloitte werken we hybride. We combineren werken vanuit huis, bij de klant en op kantoor zo optimaal mogelijk.

Connect your future to Deloitte

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Waarin jij verschilt van anderen. Bij Deloitte geloven we dat onze onderlinge verschillen bijdragen aan het beste resultaat voor onze klanten. Stel je aan ons voor en solliciteer op deze vacature.

Twijfel je of deze vacature bij je past? Neem dan contact op met de verantwoordelijke recruiter via onze werkenbij site hieronder!