VIBE GROUP • CONSULTANT • Study Association Aureus
Private: Vibe Group

VIBE GROUP • CONSULTANT

Category:
Fulltime
Field:
Management Consulting
Location:
Amsterdam
contact

WIJ ZIJN VIBE GROUP

Vibe Group is een ambitieuze, internationale en snelgroeiende IT-staffing organisatie aan de Amsterdamse Zuidas. Meer weten over Vibe Group? Bekijk dan onderstaande video (mocht je geen mogelijkheid hebben om geluid af te spelen, vink dan de ondertiteling aan).

TOON INTERESSE

JOUW FUNCTIE ALS CONSULTANT

Wij zorgen ervoor dat jij je echt kunt verdiepen in een klein deel van de IT-markt. Hierdoor word jij dé specialist binnen een bepaalde niche. Dat werkt zeer prettig, we noemen dat meer weten van minder. Door jouw specialisme ben jij als geen ander in staat om klanten en kandidaten binnen jouw niche te bedienen. Aan de ene kant zorg je ervoor dat bedrijven gekoppeld worden aan IT-professionals. Je onderhoudt een bestaand netwerk van klanten en bent bezig met het binnenhalen van nieuwe organisaties. Aan de andere kant heb je uitvoerig contact met IT-professionals binnen jouw netwerk. Dit contact is vaak intensief en persoonlijk en daardoor erg interessant. Zo begeleid je bijvoorbeeld kandidaten bij vervolgstappen in hun carrière. Doordat jij je echt specialiseert binnen een specifieke niche, gaat het werk binnen Vibe Group een heel stuk verder dan enkel het in contact brengen van opdrachtgever en kandidaat. Dit maakt het werk niet alleen een stuk interessanter en uitdagender, maar vergroot met name de kans op succes.

Dat onze aanpak werkt blijkt uit de resultaten. Vibe Group is in 2011 opgericht door onze twee founders. Inmiddels is Vibe Group een internationaal netwerk met vijf kantoren in Nederland (Amsterdam), België (Antwerpen & Brussel) en Duitsland (Düsseldorf en Frankfurt). We hebben niet alleen de ambitie om verder te groeien binnen deze kantoren maar ook naar andere steden en wellicht zelfs naar andere landen. Om deze ambitie te realiseren zijn wij op zoek naar talentvolle en gedreven consultants. Kun jij je vinden in onderstaande omschrijving? Dan zou jij weleens heel goed bij ons kunnen passen.

WAT BRENG JIJ MEE ALS CONSULTANT?

– Een afgeronde hbo of wo opleiding;
– Duidelijke affiniteit met sales (minimaal 1-2 jaar fulltime werkervaring);
– Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
– Een enorme intrinsieke motivatie om te slagen in alles wat je doet;
– Doorzettingsvermogen om je doelen te behalen;
– Je bent woonachtig in de regio Amsterdam;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Verder ben je:
Vastberaden
Creatief
Sociaal (intelligent)
Een goede luisteraar

WAT BIEDT VIBE GROUP JOU?

PERSONAL COACHING AND TRAINING

Het is belangrijk dat jij zo snel mogelijk je weg vindt binnen jouw niche. Om dit te bewerkstelligen krijg je intensieve begeleiding van je directe leidinggevende. Hij of zij leert je niet alleen de fijne kneepjes van het staffing vak en de kenmerken van jouw niche, maar helpt je ook zeer zeker met het doorontwikkelen van je salesskills. Dat jij de beste wordt binnen jouw vakgebied, dat is de doelstelling. Wanneer je eenmaal echt goed op weg bent word je vooral geholpen wanneer jij dat zelf nodig vindt. In elke fase van je carrière bij Vibe Group, tot aan directieniveau toe, bieden wij jou (op maat gemaakte) trainingen om jezelf mee te ontwikkelen.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Zoals gezegd, Vibe Group groeit snel. Zowel binnen de huidige nichemarkten die we bedienen als in de uitbreiding naar nieuwe markten. Ben jij succesvol en laat jij je talent zien, dan zijn er volop kansen om door te groeien. Denk hierbij aan functies als teammanager, principal consultant of zelfs business manager. De sky is hier echt de spreekwoordelijke limit. En het mooie is, je hebt er echt zelf alle invloed op. Hierbij kijken we niet naar hoe lang je al bij Vibe Group werkt, maar naar de prestaties die je levert en de stappen die je zelf wilt maken. Zo kan het zijn dat je binnen een jaar al de leiding hebt over één van de deelgebieden van jouw brand. Een unieke kans in de markt.

BONUS & INCENTIVES

Dat onze strategie zijn vruchten afwerpt heeft voor iedereen voordelen. Er wordt met zijn allen gebouwd aan succes. Dit succes wordt gedeeld. Naast een goed basissalaris werkt Vibe Group met een uncapped bonussysteem. Benieuwd naar ons bonussysteem? Vraag dan aan de corporate recruiters telefonisch naar praktijkvoorbeelden. Naast dit bonussysteem hebben we verschillende maandelijkse en periodieke incentives. Zo organiseren we bijvoorbeeld een maandelijkse sterrenlunch. Hierbij ga je met collega’s genieten van een volledig verzorgde lunch in een sterrenrestaurant. Voor iedereen die de doelstellingen van zijn kwartaal of halfjaar heeft gehaald is het pas echt feest: zij gaan namelijk mee op incentive reis. Zo zijn we recentelijk naar Rome, Hvar & Split en IJsland geweest en staat de trip naar Valencia alweer op de planning!

TOON INTERESSE

MAAK KENNIS MET VIBE GROUP

JOUW TEAM EN COLLEGA’S

Als consultant kom je te werken in een vast en hecht team. Iedereen binnen dit team heeft zijn eigen specialisme, maar je werkt wel nauw samen om het maximale uit de markt te halen. Sommige niches liggen namelijk dicht bij elkaar. Collega’s zijn er om mee te sparren tijdens werktijd. Zo help je elkaar en houd je elkaar scherp. Daarnaast zijn je collega’s er natuurlijk ook om lol mee te maken en om mee te ontspannen. Een voorbeeld hiervan is de inmiddels welbekende vrijdagmiddagborrel.

ONS KANTOOR

Bij Vibe Group doen we er alles aan om jouw werkomstandigheden op kantoor te optimaliseren. Daarom werken we vanuit een schitterend kantoor op de Zuidas. Onze smoothie-maker Sandra staat op die zware maandagmorgen (en de andere dagen trouwens ook) voor je klaar in de ‘Vibe Group Lounge’ om een heerlijke verse smoothie voor je te maken. Daarnaast hebben we een in-house masseuse en krijg je van ons korting op een fitnessabonnement in één van de mooiste sportclubs van Amsterdam.

TOON INTERESSE IN DEZE FUNCTIE

Past deze rol bij jou? Voor vragen kan je ook altijd bellen met Team Corporate Recruitment +31 (0) 20 369 0538 . Dietske, Bart, Toos, Valery, Maria en Celina staan je graag te woord.