Commerzbank • Junior Sales Derivatenafdeling in Parijs • Study Association Aureus

Commerzbank • Junior Sales Derivatenafdeling in Parijs

Category:
Fulltime
Field:
Finance
Location:
Parijs
contact

Commerzbank in Parijs zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een medewerker met passie voor de financiële markten om gedurende 6 tot 12 maanden de afdeling beursgenoteerde beleggingsproducten te versterken.

Over Commerzbank

Commerzbank is één van de grootste aanbieders van beursgenoteerde beleggingsproducten in Europa, denk hierbij aan investeringsproducten zoals Rendement-, Bonus-, Discount-, Twin Win- en Garantie certificaten en hefboomproducten zoals Warrants, Turbo’s en Factors.

Functie

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitgeven van nieuwe beursproducten, verschillende marketingactiviteiten, market surveillance en klantencontacten, en dit voor de Nederlandse en

Belgische markt. Je start met een on-the-job training waarbij de verantwoordelijkheden stap voor stap toenemen met als doel op termijn alle facetten van de salesactiviteiten te kunnen opnemen. Op deze manier krijg je een unieke kans om alle aspecten van de werking van een derivatenafdeling te leren kennen.

Wat bieden wij?

Een functie met verantwoordelijkheid in de handelszaal van Commerzbank in het centrum van Parijs. Wij bieden een Frans contract van bepaalde duur (Contract à Durée Déterminée) met een competitieve vergoeding én met de mogelijkheid tot een vaste aanwerving. Wij zoeken iemand die:

  • Perfect Nederlandstalig is en goed in Engels; Frans is een pluspunt
  • Goed onder stress kan werken
  • Geen 9 tot 5 instelling heeft
  • Goede kennis heeft van financiële producten en markten
  • Goed kan werken met MS office
  • Zeer serieus, gemotiveerd en internationaal ingesteld is

Wanneer en hoe?

De looptijd van het contract bedraagt minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden. De kandidaat kan op korte termijn van start gaan. De handelszaal van Commerzbank bevindt zich in het centrum van Parijs.

Interesse?

Stuur je CV met motivatie in het Engels naar: productinformatie@commerzbank.com.

Bezoek zeker ook onze website www.beurs.commerzbank.com

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op ons gratis telefoonnummer: 0800 265 9000 (NL) of 0800 300 88 (BE).