Colliers International • EMEA Intern Hotel Transactions • Study Association Aureus

Colliers International • EMEA Intern Hotel Transactions

contact

Beschrijving van het bedrijf

Colliers staat voor de nieuwe vastgoedwereld en draagt bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. In Nederland werken we met 350 professionals, verdeeld over gespecialiseerde afdelingen die beschikken over experts in de markt. Dit zorgt voor een organisatiecultuur waar iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast staat ondernemen binnen de organisatie hoog in het vaandel en biedt Colliers jou de mogelijkheid om eigen projecten te initiëren en uit te voeren. ‘Fun’, één van de kernwaarden van Colliers. Dit betekent dat de werksfeer optimistisch, enthousiast en gezellig is. Hierdoor is een stage periode bij Colliers zowel leuk als leerzaam.

Functieomschrijving

Interesse in hotelvastgoed, dat is een mooi begin! Maar wil jij alle ins-en-outs van de hotelbeleggingsmarkt kennen? Ben je gedreven en ondernemend? Pak dan deze kans en solliciteer naar de functie van Intern Hotel Transactions in het Hotel team.

Wat ga je doen?

De afdeling Hotels heeft wereldwijd meer dan 140 hotelspecialisten, waarvan er 80 werkzaam zijn in de EMEA regio en 14 op het kantoor in Amsterdam. Je zal begeleid worden door de Hotel Consultants van het team en optioneel kan je jouw onderzoek uitvoeren. Omdat je betrokken zal worden bij diverse deals zal je bij alle processen meekijken. Je werkt mee aan het opstellen van pitches en verkoopstrategieën, investment memoranda en stelt publicaties op. Samen met jouw begeleiders zal je hotelvastgoed en -portefeuilles analyseren, diverse Brokers Opinions opstellen en werk je aan complexe waarderingen. Daarnaast houd je jezelf bezig met het structureren van informatie en vullen van digitale datarooms voor transacties.

Wat vragen we van jou?

  • Je zit in de laatste fase van WO studie richting finance, financial management, economie of soortgelijke studie en wilt een stage voor 5 tot 6 maanden lopen
  • Je hebt affiniteit met hotellerie
  • Je bent ‘eager’ om te leren en analytisch ingesteld
  • Je bent enthousiast, ondernemend, commercieel vaardig en hebt een groot doorzettingsvermogen
  • Je hebt een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Je kan uitstekend omgaan met Excel en modellen
Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Intern die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Yara Wattel (06 13 55 21 31).