Calco • Student Ambassadeur • Study Association Aureus
Calco

Calco • Student Ambassadeur

Category:
Parttime
Field:
All
Location:
Amsterdam
contact

Geld verdienen zonder te werken? Stiekem willen we dat allemaal wel! Hoe ideaal zou het zijn als je geld ontvangt puur vanwege het feit dat je de juiste mensen kent? Als Student Ambassadeur bij Calco kan het! Lees snel verder.

Over de functie

Als Student Ambassadeur maak jij zoveel mogelijk potentiële trainees enthousiast over Calco en over ons IT traineeship ‘de Calco MasterClass’. Of je dit nu doet vanuit je bed of dat je echt op pad gaat, is helemaal aan jou. Het enige dat wij van jou verwachten, is dat je je inleest in onze organisatie en het profiel dat wij zoeken voor onze IT trainees. Uiteraard helpen wij jou daarbij. Dit doen we door middel van een informatiepakket dat we jou toesturen op het moment dat je als Student Ambassadeur aan de slag gaat. Het informatiepakket staat vol handige tips en praktische informatie. Ook ontvang je een visitekaartje om uit te delen. Heb je daarna nog vragen? Geen probleem! Onze recruiters staan altijd voor je klaar om je te woord te staan.

Wat vragen we van jou?

Jij hebt een groot netwerk van ambitieuze studenten en young professionals (bijv. doordat je lid bent van een studie-, studenten- of sportvereniging). Daarnaast heb jij de skills om mensen enthousiast te maken over Calco en ons IT traineeship.

Daarnaast verwachten we dat: 

  • Jij je goed inleest in wat Calco doet en je weet wat ons traineeship inhoudt;
  • Je een professionele houding hebt tegenover de mensen die je aanspreekt over Calco.

Wat bieden wij jou?

Voor elke vriend, vriendin, medestudent, nicht, neef, partner of verre kennis die jij voor ons uit jouw netwerk weet te enthousiasmeren voor een carrière bij Calco, belonen wij jou met een bedrag tot €500,-. Naast deze financiele beloning ben jij als Student Ambassadeur welkom op onze bedrijfsbijeenkomsten (met interessante sprekers en lekker eten) en ons jaarfeest. Alsof dat nog niet genoeg is mag je gratis de door Calco aangeboden cursussen & trainingen volgen op het gebied van IT en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature!