B&S • Stagiair marketing

30 September 2022

 • Category

  Stage

 • Field

  Marketing

Bereik je volledige potentie als Marketing stagiair(e) bij Anker Amsterdam By B&S

Begin jij binnenkort aan jouw marketing stage bij Anker? Anker Amsterdam Spirits is in Nederland een van de marktleiders op het gebied van gedistilleerde dranken. Onze grote portfolio bestaat uit alle internationale A-brands uit alle drankcategorieën en een mooi portfolio eigen merken. Wij zijn niet alleen een internationale groothandel, maar ook importeur en producent.

Zoals je al leest is Anker een op zichzelf draaiende en ontzettend succesvolle motor. Wat je nog niet leest, is dat Anker een van de succesvolle en draaiende motoren is van B&S. Als stagiair(e) bij Anker krijg je de kans om jezelf tot Young Professional te ontwikkelen binnen een internationale, professionele en jonge organisatie, waar je echt jezelf mag zijn en we juist op zoek zijn naar jouw persoonlijkheid. Waar we op zoek zijn naar jouw passie, drijfveren en energie om ons weer tot het volgende niveau te brengen.

Dit ben jij

Als stagiair(e) ben je onderdeel van het marketing team en leer je alle facetten om een merk te bouwen en consumenten te verleiden. Je leert ons bedrijf kennen, omgaan met processen, je ondernemerschap ontplooien, omgaan met een professionele FMCG omgeving en data-gedreven beslissingen te nemen.

Het Anker Marketing Team is op zoek naar een enthousiaste Marketing stagiair(e) om mee te nemen in de missie van het team; zorgdragen voor naamsbekendheid van de producten onder onze doelgroep. Dit is een missie waar het team elke dag met passie mee bezig is en ze staan te popelen om jou in deze passie mee te nemen.  Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken, gezien het Marketing team jou meeneemt in het Marketing proces van A tot Z.

Waar we naast het bovengenoemde naar op zoek zijn, is ook een stukje zelfstandigheid. Je krijgt al veel taken waar je zelfstandig mee bezig gaat, maar met de juiste begeleiding. Omgaan met flexibele werktijden is voor jou geen enkel probleem. Verder zit je (bij voorkeur) in de eindfase van jouw HBO/WO opleiding (richting Social Media Marketing, Brand Management, Communicatie Management).

Hoe zien jouw taken op de Marketing afdeling eruit?
 • Je ondersteunt het team met het opzetten van de marketing campagnes
 • Je ondersteunt het team met Social Media campagnes
 • Je zorgt ervoor dat marketing materialen makkelijk vindbaar zijn
 • Je overlegt met productiebureaus
 • Je schakelt inter-company met het B2C platform.
 • Analyseren van website gegevens en social media campagne
Wij bieden jou
Dit is B&S

B&S heeft als missie om premium consumptiegoederen beschikbaar te maken voor iedereen, overal. Wij geloven dat toegang tot consumentenproducten die vreugde en comfort brengen in het dagelijks leven, overal ter wereld gemakkelijk moet zijn.

Met ons steeds groeiende internationale netwerk en onze fysieke lokale aanwezigheid, brengen wij leveranciers, logistieke partners, groothandelaren, detailhandelaren en consumenten over de hele wereld bij elkaar die op veel manieren moeilijk met elkaar te verbinden zijn. Wij werken samen met ‘s werelds meest vooraanstaande consumentenmerken op het gebied van schoonheid, likeuren, persoonlijke verzorging, voeding, gezondheid en consumentenelektronica om dagelijks miljoenen consumenten te bedienen – rechtstreeks of via onze groothandelaars en wederverkopers.

Aangedreven door ons high-tech platform en voortkomend uit supply chain expertise, bieden wij sourcing, warehousing, distributie, digital commerce, marketing en merkontwikkeling oplossingen die keuze vergroten, levering versnellen, conversie stimuleren en bereik vergroten.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wij vast ook, solliciteer snel op onze website! We kijken ernaar uit een drankje met jou te drinken 😉.

Voor vragen kun je contact opnemen met Christian Mavanga: [email protected].