BDO | Starter Audit WO Amstelveen • Study Association Aureus
BDO

BDO | Starter Audit WO Amstelveen

Category:
Fulltime
Field:
Accounting
Location:
Amstelveen
contact

Starter Audit WO Amstelveen

Jouw uitdaging

In de functie van Starter Accountancy Audit maak je bij BDO de ideale start voor een carrière in de Audit & Assurance. Je werkt voor een gevarieerde en toonaangevende klantenportefeuille dat voornamelijk bestaat uit familiebedrijven en corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen. Je hebt al snel zelf direct contact met de klant, je krijgt inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering en ziet zaken in hun onderlinge samenhang. Het biedt jou de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en te oriënteren binnen de Audit & Assurance praktijk.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

  • Je bent betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten en controleert in teamverband jaarrekeningen bij een diversiteit aan klanten;
  • Je toetst het bestaan en de werking van delen van de administratieve organisatie en stelt controlememoranda op;
  • Je bent voor details de gesprekspartner van de klant, pikt klantsignalen op en koppelt deze intern terug;
  • Je helpt collega’s bij de uitvoering van hun werk.

De werkomgeving

BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt deel uit van een team van 100 collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de vestiging Amstelveen. Je hoofdstandplaats is Amstelveen maar uiteraard kun je ook werken op de andere vestigingen. Je werkt onder begeleiding van ervaren collega’s in teams die per klant verschillend kunnen zijn.

Jouw profiel

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige collega die staat voor de het leveren van de beste service en kwaliteit naar onze klanten. Je denkt hierover graag mee en komt met ideeën om onze dienstverlening te optimaliseren. Vanzelfsprekend  ben je analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en werk je gestructureerd, correct en accuraat.

Daarnaast ben je:

  • ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • een teamspeler;
  • (bijna) afgestudeerd WO masterstudie (Bedrijfs)Economie/Accountancy;
  • gemotiveerd om verder te studeren voor registeraccountant.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Ons aanbod

Binnen BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Ervaren collega’s begeleiden je hierin. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om naast je werk een vervolgstudie tot registeraccountant te volgen. Uiteraard bieden we je als Starter Accountancy Audit een goed salaris en uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Spreekt de functie van Starter Accountancy Audit je aan? Solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Chris Berendse, Adviseur werving & selectie, Tel: (030) – 284 97 95

Over BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2427 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.