BDO | Starter IT Audit Amstelveen • Study Association Aureus
BDO

BDO | Starter IT Audit Amstelveen

Category:
Fulltime
Field:
Accounting, IT
Location:
Amstelveen
contact

Starter IT Audit Amstelveen

Jouw uitdaging

Onze afdeling IT audit heeft met nu bijna 50 collega’s en grote groei ambitie. Om die reden zijn wij voor diverse vestigingen op zoek naar enthousiaste starters binnen de IT Audit en Advies. Vanuit de verschillende BDO locaties bedienen we verschillende klanten verspreid door Nederland. Jouw klanten zitten voornamelijk in de regio van jouw standplaats Amstelveen.

In deze uitdagende functie verzorg je mede de audits van IT-omgevingen van onze klanten. Je werkt mee aan onderzoeken om te komen tot een onafhankelijke-derdenverklaring, bijvoorbeeld een Third Party Mededeling (TPM) of een assurance onderzoek. BDO IT is marktleider in softwarecertificering, dus ook het beoordelen van (met name) financiële en logistieke software is onderdeel van je werkzaamheden.

In het kader van de jaarrekeningcontrole opereer je op het grensvlak van de accountancy en IT. De werkzaamheden bestaan dan uit het ondersteunen van accountants bij het controleren van geautomatiseerde informatiesystemen. Als medewerker binnen BDO ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van adviesdiensten aan onze klanten samen met jouw leidinggevende. Dat betekent dat je betrokken bent bij de uitvoering van de opdrachten, waarbij je veelvuldig klantencontact hebt.

Onze focus ligt bij het middelgrote tot grote Nederlandse bedrijfsleven.

Jouw profiel

  • Je heb een afgeronde (bedrijfskundige) HBO of master opleiding en affiniteit met IT. Voorbeelden hiervan zijn; Information Management, Business administation of Accountancy & Control.
  • Je staat open voor de mogelijkheid voor het volgen van een RE-studie.
  • Vanzelfsprekend heb je passie voor het werken met geautomatiseerde informatiesystemen.
  • Bovendien beschik je over uitstekende organisatorische en commerciële vaardigheden. Zelfstandig werken typeert jou. Je bent echter geen solist, maar je beschikt over een gezonde dosis teamspirit.
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Ons aanbod

Binnen BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Ervaren collega’s begeleiden je hierin. Uiteraard bieden we je als Starter IT Audit een goed salaris en uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?

Spreekt de functie van Starter IT Audit je aan? Solliciteer dan direct online! Voor nadere informatie kun je terecht bij Chris Berendse, Adviseur werving & selectie, Tel: (030) – 284 97 95.

Over BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2427 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Onze klantenportefeuille is zeer divers waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.