BDO | Afstudeerstage Audit WO Amstelveen • Study Association Aureus
BDO

BDO | Afstudeerstage Audit WO Amstelveen

Category:
Internship
Field:
Accounting
Location:
Amstelveen
contact

Afstudeerstage Audit WO Amstelveen

Jouw uitdaging

Een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie is noodzakelijk om je studie op een goede manier af te ronden. Bij BDO voer je zelfstandig een onderzoek uit. Het onderwerp en je onderzoeksvraag bepaal je zelf. Een BDO’er met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeerperiode. Op deze manier kun je direct gebruik maken van de vakkennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Daarnaast bieden we je een kijkje in de keuken van diverse bedrijven in de regio. Onder begeleiding van ervaren collega’s werk je direct mee in de Audit & Assurance (controle)praktijk en ga je mee op klantbezoek. Juist de combinatie van het schrijven van je scriptie en het meewerken in de praktijk maakt een afstudeerstage bij BDO zo interessant.

De werkomgeving

BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt als afstudeer stagiair deel uit van een team van 50 collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de vestiging Utrecht. Je hoofdstandplaats is Utrecht. Naast de tijd die je besteed aan het schrijven van je scriptie werk je onder begeleiding van ervaren collega’s in teams die per klant verschillend kunnen zijn. Onze klantenportefeuille is zeer divers,  waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Jouw profiel

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige afstudeerder die eigen initiatief en inbreng niet schuwt. Vanzelfsprekend  ben je analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en werk je gestructureerd, correct en accuraat.

Daarnaast ben je:

  • gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • een teamspeler.
  • in de afrondende fase van je HBO-studie Accountancy/Bedrijfseconomie of Master (Bedrijfs)Economie/Accountancy & Controlling.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die niet alleen belangrijk zijn voor deze afstudeerstage maar ook voor je verdere loopbaan.

Ons aanbod

Door de gevarieerde klantenportefeuille en een goede begeleiding kun je bij BDO prima afstuderen. In deze periode krijg je een goed beeld van onze organisatie en hetgeen we je kunnen bieden. Indien je na het afronden van je studie je carrière bij BDO voortzet neem je deel aan het uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject van de BDO Talentacademie. Uiteraard bieden we je een mooie stagevergoeding.

Interesse?

Spreekt de Afstudeerstage Accountancy Audit je aan? Solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Chris Berendse, Adviseur werving & selectie, Tel: (030) – 284 97 95

Over BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2427 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.