Alliander | Management Trainee • Study Association Aureus
Private: Alliander

Alliander | Management Trainee

Category:
Traineeship
Field:
Management
Location:
Landelijk
contact
  • Vakgebied: Management Traineeship
  • Opleidingsniveau: WO
  • Locatie: Landelijk

Geef jij sturing aan onze teams en aan een duurzamer Nederland? Leer coachend en resultaatgericht leidinggeven in ons Management Traineeship.

Wat houdt de functie in?

Studie afgerond en boordevol ambitie? Dan zit je goed in het Alliander management traineeship. Wij dagen je uit om in snel tempo door te groeien naar een senior management positie. In het eerste jaar vervul je twee opdrachten bij verschillende afdelingen, waarvan één opdracht in ieder geval in één van onze technische bedrijfsonderdelen. Daarna solliciteer je al naar je eerste leidinggevende functie. Bijvoorbeeld als teamleider van een groep monteurs. Operationeel management, innovatie, coaching…dat past bij jou! Natuurlijk kun je rekenen op professionele begeleiding en opleiding van onze kant, zodat je snel door kunt groeien. Want: als jij je inzet voor Alliander én de samenleving, dan krijg je daar een hoop voor terug.

Het volgende instroommoment is 1 oktober 2018, we zijn op zoek naar meerdere trainees.

Wat vragen we van je?

Tijdens je studie heb je laten zien dat leidinggeven bij je past. Je bent sterk gericht op samenwerking en weet anderen op een natuurlijke manier te overtuigen. Zo bereik jij steeds het beste resultaat. Verder vind je het een uitdaging om te werken in een technische omgeving. Ook heb je:

  • een WO-studie afgerond, bijvoorbeeld Economie, Bedrijfskunde of Techniek;
  • maximaal twee jaar werkervaring;
  • aantoonbare leidinggevende nevenactiviteiten naast je studie.

Wat bieden wij je?

Bij Alliander kies je je eigen uitdaging. Omdat het energielandschap in ontwikkeling is, zijn jouw mogelijkheden eindeloos. Jouw carrièrestappen heb je zelf in de hand en daarbij word je door Alliander ondersteund. Je volgt trainingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s bij gerenommeerde opleidingsinstituten en bij ons eigen opleidingscentrum. Daarbij ontvang je een prima salaris.

Waar ga je werken?

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

Contactinformatie

Standplaats: Arnhem

Voor meer informatie over de functie of de selectieprocedure kun je contact opnemen met Harriet Overgaauw, Corporate Recruiter, via nummer 06 11778030 en/of mailadres harriet.overgaauw@alliander.com

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de ‘direct solliciteren’-button.

Screeningbeleid

Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.