Alliander • Management Trainee • Study Association Aureus
Alliander

Alliander • Management Trainee

-
Category:
Traineeship
Field:
International Management, Management Consulting
Location:
Landelijk
contact

Wil jij sturing geven aan onze teams en aan een duurzamer Nederland? Wil jij coachend en resultaatgericht leren leidinggeven? Dan zit je goed in het Alliander Management traineeship. Wij dagen je uit om in snel tempo door te groeien naar een senior management positie.

Wat houdt de functie in?

In het traineeship werk je gedurende anderhalf tot twee jaar, aan twee tot vier projecten bij verschillende afdelingen. Hierbij geef je zelf aan welke projecten je ambieert. Bij ten minste één daarvan werk je in de technische operatie, de kern van ons bedrijf. Je staat met je voeten in de klei. Je werkt bijvoorbeeld als projectleider aan de operationele resultaten van een team of geeft een teamleider ondersteuning als assistent-teamleider.

Na het afronden van de opdrachten solliciteer je al naar je eerste leidinggevende functie, bijvoorbeeld als teamleider van een groep engineers. Operationeel management, vernieuwing, coaching…dat past bij jou!

Je maakt ook een persoonlijk ontwikkeltraject door om te groeien als persoon én in jouw vakgebied. Natuurlijk kun je rekenen op professionele begeleiding van onze kant. Want: als jij je inzet voor Alliander én de samenleving, dan krijg je daar een hoop voor terug.

Zo ziet het traineeship er uit
Binnen het traineeship doe je onder andere het volgende:

  • Samen met jouw mede trainees volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma van 18 maanden bij opleidingsinstituut de Baak;
  • Je krijgt een technische basistraining bij het Alliander opleidingscentrum over de nieuwste energie & gastechnieken;
  • In kleine groepen, de zogenoemde peergroups, geef en ontvang je van je mede trainees feedback en daag je elkaar uit om te blijven groeien;
  • Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw persoonlijk ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en Young Talent Manager.

Op dit moment zijn we op zoek naar 2 management trainees die per 1 april 2019 kunnen starten, meld je vandaag nog aan!

Wat vragen we van je?

Tijdens je studie heb je laten zien dat leidinggeven bij je past. Je bent sterk gericht op samenwerking en weet anderen op een natuurlijke manier te overtuigen en motiveren. Zo bereik jij steeds het beste resultaat. Verder vind je het een uitdaging om te werken in een technische omgeving. Ook heb je:

  • een WO-studie onlangs afgerond, bijvoorbeeld richting Economie, Management, Bedrijfskunde of Techniek;
  • aantoonbare leidinggevende nevenactiviteiten naast je studie.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende en zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jouw carrièrestappen heb je zelf in de hand en daarbij word je door Alliander ondersteund. Naast een contract voor onbepaalde tijd ontvang je een uitstekend salaris. Daarnaast horen bij een modern bedrijf ook flexibele arbeidsvoorwaarden. Zo stel je zelf de voorwaarden samen die passen bij jouw wensen of levensfase, bijvoorbeeld:

  • Jaarlijks vitaliteitsbudget, vrij te besteden aan sport, gezondheid, loopbaanbegeleiding etc.;
  • Een NS-Business Card voor het reizen met het openbaar vervoer;
  • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Zilveren Kruis;
  • Een groot aanbod aan extra trainingen.

Leer hier meer over onze arbeidsvoorwaarden

Waar ga je werken?

Wij zijn Alliander, aangenaam! Alliander houdt zich bezig met het beheren en aanleggen van elektriciteitskabels en gasleidingen en de regio’s Noord, Oost en West. Misschien zelfs bij jou in de buurt? We zorgen ervoor dat 3 miljoen klanten dagelijks stroom en gas krijgen en staan voor een energievoorziening die iedereen toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Veel van onze collega’s zijn 24/7 bezig met het onderhouden van energienetten en het oplossen van storingen. Als trainee bij Alliander zit je gelukkig niet vast op één plek, je kiest je zelf binnen welk bedrijfsonderdeel je jouw opdrachten doet. Zo leer je binnen no-time de organisatie kennen.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

Contactinformatie

Voor meer informatie over de functie of over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annalyn Brugman, Campus Recruiter, via 06-25064646 en/of mailadres annalyn.brugman@alliander.com

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie op deze pagina!