Alliander • Financieel Trainee • Study Association Aureus

Alliander • Financieel Trainee

Category:
Traineeship
Field:
Finance
Location:
Landelijk
contact

Studie afgerond en boordevol ambitie? Wil jij (financieel) advies geven en je verder inhoudelijk én persoonlijk ontwikkelen? Dan zit je goed in het Alliander financieel traineeship.

Wat houdt de functie in?

Wij dagen je uit om in snel tempo door te groeien naar een positie als business controller of een andere leidinggevende rol binnen financiën. In het eerste jaar vervul je twee opdrachten binnen de afdeling Finance, Treasury en Fiscale zaken. Daarna solliciteer je al naar je eerste functie, bijvoorbeeld als controller of financieel specialist analyse. Zo krijg je een goed beeld van de organisatie, de financiële processen en de daarbij behorende systemen.
Gedurende de twee jaar van het traineeship doorloop je, samen met de andere Alliander trainees, tevens een trainingsprogramma met diverse trainingen, workshops en coaching gericht op zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk kun je ook rekenen op professionele begeleiding en opleiding van onze kant zodat je snel door kunt groeien. Want: als jij je inzet voor Alliander én de samenleving, dan krijg je daar een hoop voor terug.

Wat vragen we van je?

Je hebt een afgeronde universitaire studie in bijvoorbeeld de richting (Bedrijfs)Economie of Bedrijfskunde en je hebt maximaal 2 jaar werkervaring. Daarnaast is het een pre als je bestuurservaring hebt opgedaan.

Hiernaast zijn we op zoek naar collega’s die over de volgende competenties beschikken:

  • Vernieuwende visie kunnen verwoorden
  • Verantwoordelijkheid nemen en geven
  • Verbeteren van resultaten
  • Sensitiviteit en empathie kunnen tonen
  • Sterk effectief communiceren
  • Samenwerken kunnen bevorderen
  • Stimuleren van ontwikkeling
  • Onafhankelijk
  • Risicobewust

Wat bieden wij je?

Bij Alliander kies je je eigen uitdaging. Omdat het energielandschap in ontwikkeling is, zijn jouw mogelijkheden eindeloos. Jouw carrièrestappen heb je zelf in de hand en daarbij word je door Alliander ondersteund. Je volgt trainingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s bij gerenommeerde opleidingsinstituten en bij ons eigen opleidingscentrum.Daarbij ontvang je een prima salaris.

Waar ga je werken?

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

Contactinformatie

Voor meer informatie over de functie of over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annalyn Brugman, Campus Recruiter, via 06-25064646 en/of mailadres annalyn.brugman@alliander.com

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de ‘direct solliciteren’-button op deze pagina!