Private: Aegon

Aegon | IT starter

Category:
Fulltime
Field:
IT
Location:
Den Haag
contact

IT Starter

Locatie: Den Haag

Over Aegon

Tegenwoordig doen we bijna alles digitaal. Nieuwe kleren kopen. Even een kaartje naar een jarige sturen. En zelfs voor de boodschappen hoeven we de deur niet meer uit. Ook onze geldzaken regelen we steeds vaker online. De financiële markt is hierdoor ingrijpend veranderd. Om de meest aanbevolen verzekeraar van Nederland te worden én te blijven, zijn we daarom bezig met een enorme innovatieslag.

Om succesvol te blijven wil Aegon een toonaangevende speler zijn op het gebied van Informatietechnologie. Onze producten en diensten moeten daarom aansluiten op de vraag van onze klanten. Technologie speelt hierbij een grote rol. De afdeling Business Information Services (BIS) is de drijvende kracht achter deze innovatieslag. BIS denkt mee aan snelle en creatieve oplossingen die voldoen aan de klantvraag, die tegelijk ook concurreren op het gebied van kosten.

Functie

Heb jij een voorliefde voor technologie en werk je graag in de wereld van IT? Dan kun je met jouw kennis en inzicht direct aan de slag als starter in de functie van business information analist, projectmanager, test coördinator, security analist of functioneel consultant/beheerder. We bekijken samen met jou welke functie het beste bij jou en je ambities past. Bedenk en creëer jij samen met ons de financiële instelling van de toekomst?

Profiel

Wie ben je?

  • Je hebt een beta universitaire of hbo studie afgerond in bijvoorbeeld de richting van BI, Informatica, bedrijfskunde, etc.
  • Je haalt hoge cijfers en hebt naast je studie al enige ervaring opgedaan met bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, een stage in het buitenland of bij een studievereniging.
  • Je bent een enthousiaste starter en hebt maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt een grote interesse in IT en hebt hier misschien zelfs al ervaring in opgedaan.
  • Je bent zelfbewust, analytisch en onderzoekend en je communiceert helder en overtuigend.
  • Je bruist van ambitie en je wilt je graag verder ontwikkelen in een ICT-functie én op persoonlijk vlak.
  • Je werkt graag mee om van ons bedrijf een toonaangevende, digitale, datagedreven, financiële dienstverlener te maken.

Aanbod

Van jou de beste IT professional maken, dat is waar we voor gaan! We bieden je daarom een uitdagende starterfunctie in een dynamische werkomgeving aan, waar alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent betrokken bij uitdagende projecten die direct invloed hebben op onze klanten. En je krijgt alle verantwoordelijkheden die daarbij horen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ook uitgedaagd blijft en je blijft ontwikkelen. In overleg met je manager kun je daarom kiezen uit een breed aanbod van opleidingen en coaching trajecten. Je krijgt bij ons een marktconform salaris en onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Standplaats: Den Haag of Leeuwarden

Interesse?

Heb je interesse in jouw mogelijkheden bij Aegon, dan zien we je sollicitatie met motivatie graag via onze website tegemoet. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Blok, Recruiter, tel 06-123 60 106.