Spendlab • Junior Performance Improvement Consultant • Study Association Aureus
Private: Spendlab Performance Improvement

Spendlab • Junior Performance Improvement Consultant

Category:
Fulltime
Field:
Management Consulting
Location:
Amsterdam
contact

Over Spendlab

Spendlab is een consultancy kantoor gevestigd in Amsterdam, met klanten door heel Nederland. Onze missie is om organisaties zo te (her)structureren dat zij efficiënter en effectiever worden in hun specifieke omgeving. We zijn een jong en ambitieus team dat nauw met elkaar samenwerkt om zo ervaringen en expertise te kunnen delen. De week sluiten we af met een borrel op de vrijdagmiddag en het Leisure-team organiseert diverse uitjes gedurende het jaar.

Wat doet Spendlab

Spendlab adviseert voornamelijk CEO’s en CFO’s bij financiële, operationele en inkoopvraagstukken en levert daarbij praktische langdurige oplossingen en capaciteit. Zo besparen deze organisaties tijd en geld. Rechtdoorzee en een beetje eigenzinnig houden we onze opdrachtgevers een spiegel voor: zó kan het anders, effectiever, slagvaardiger, goedkoper. Wij opereren voornamelijk bij bedrijven en instellingen in de industrie, de zorg, de overheid, en logistiek en transport.

Je werkt bij onze klanten en/of in een team dat bestaat uit een Projectleider, een Senior Consultant, en Consultants. Samen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van substantiële besparings- en optimalisatietrajecten. Je bent dus van begin tot eind (van analyse tot en met implementatie) betrokken bij verschillende vraagstukken. Als consultant ben je dus niet bezig met rapporten schrijven maar ben je betrokken bij de organisatie en breng je jouw ideeën, samen met de klant, ook tot uitvoering.

Functie eisen:

 • Je bent WO opgeleid, bij voorkeur in een bedrijfskundige, financiële of technische richting
 • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring binnen Procurement, Operations, Finance en/of andere gebieden binnen de consultancy
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen hebt, maar je bent ook in staat de details te overstijgen en zo te komen tot heldere conclusies en adviezen
 • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, een doorzetter, ambitieus, flexibel en je vindt het niet erg om in het diepe gegooid te worden zonder veel begeleiding
 • Je hebt probleemoplossend vermogen en bent goed in plannen en organiseren
 • Je wilt graag op een constructieve manier met anderen samenwerken
 • Je bent in staat om bij bestaande en nieuwe klanten commerciële kansen te signaleren
 • Jij kan goed overweg met het MS Office pakket en vooral met Excel en Powerpoint
 • Jouw Nederlands is zowel in woord als geschrift uitstekend
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Onze opdrachten zijn verspreid over heel Nederland. Daarom is het belangrijk dat jij het prima vindt om voor je werk te reizen.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheid in een omgeving met gedreven collega’s, een hoog serviceniveau en korte communicatielijnen. Wij zijn een organisatie die constant in beweging is en waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling door middel van afwisselende opdrachten in uiteenlopende bedrijven. Verder bieden wij jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een smartphone, laptop, trainingen en een leaseauto.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur dan een email met je CV en motivatiebrief naar HR@spendlab.com. De sollicitatieprocedure bestaat uit een minimaal twee interviews en één case bij ons op het kantoor in Amsterdam.

Wil je eerst meer informatie? Uiteraard kan dat ook. Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Amsterdam. Stuur een email met je CV naar mathijs.vrenken@spendlab.com Mathijs zal dan telefonisch contact met jou opnemen om een kennismaking in te plannen.