ACE Advisory • stagiair consultant

19 August 2022

 • Category

  Stage

 • Field

  Finance

Groei je met ons mee? Word Stagiair Consultant bij het jonge en snel groeiende ACE Advisory.

In het kort

Heb jij altijd al willen weten hoe het werkt in de financiële wereld? Heb je daarnaast 2-5 dagen tijd (in goed gezamenlijk overleg) per week om stage te lopen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Als stagiair consultant ondersteun jij de partners en consultants in hun dagelijkse werkzaamheden en zal je aan verscheidende opdrachten meewerken. Je bent meteen onderdeel van het team en zult direct impact maken. Bij goed presteren en een wederzijdse match is er daarnaast de mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens je stage op kantoor aan je scriptie of aan andere opdrachten te werken.

Wie zijn wij?

ACE Advisory is een klein, jong en snel groeiend consultancy bedrijf. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden en een brede ervaring in senior rollen bij verschillende multinationals. Wij groeien hard en zijn opzoek naar iemand die met ons mee wilt groeien.

De Rol

Als stagiair consultant binnen ACE Advisory ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren en ondersteunen van uiteenlopende projecten. De nadruk van ons werk ligt altijd op een feilloze financiële en strategische analyse. Je werkt tijdens de projecten altijd samen met een ervaren partner of andere consultant. De omgeving waarin wij acteren is vaak hectisch en urgent en onze klanten variëren qua omvang, complexiteit en context; van familiebedrijven tot aan Private Equity owned ondernemingen in veel verschillende sectoren (omzet variërend tussen 100mln – 2 mld). Ons werk is daardoor zeer gevarieerd wat het ook zo interessant houdt!

Voorbeelden van opdrachten zijn:

 • Interne en externe analyses van bedrijven; denk aan zowel deskresearch, analyseren van interne documentatie en klantinterviews
 • Het opstellen van een financiering strategieën of financieringsvoorstellen
 • Valideren en opstellen van Business plannen op zowel financieel als strategisch gebied
 • Begeleiding van Operationele en Financiële herstructureringen
 • Analyse van diverse financierings- en kapitaalsvraagstukken
 • Ontwikkeling van financiële modellen en liquiditeitsprognoses
 • Opstellen van financierings- en investerigsmemoranda

Jij staat centraal, en in goed overleg zullen we samen gezamenlijk bepalen hoeveel dagen je stage zal lopen en de duur van deze stageperiode. Wij hebben een trainingsbudget, waarbij je cursussen kan volgen om jouw kennis bij te spijkeren. Bij het werken van opdrachten zal je constant feedback krijgen van de partners en consultants. Ook is mogelijk op kantoor aan universiteitsopdrachten te werken zoals je scriptie of andere deadlines gedurende de gehele stageperiode. Thuiswerken doen wij ook niet moeilijk over. Kortom, alle vrijheid om je eigen pad te bepalen.

Jouw profiel
 • Je bent 2 tot 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van 3 tot 6 maanden
 • Laatste fase van je WO studie (3e-jaars bachelor of master) met een specialisatie in business; e.g. finance, economie, econometrie, accountancy, strategie
 • Voorliefde voor cijfers en een goed analytisch vermogen
 • Bekend met Excel en PowerPoint
 • Je bent een teamplayer en zelfstandig
Wat bieden wij je?

Voor kandidaten met de juiste persoonlijkheid en motivatie is ACE Advisory dé plek om te ontwikkelen in de vakgebieden van Debt Advisory, Turnaround en Restructuring. Jij krijgt de kans om te werken met de beste professionals met veel relevante werkervaring in het vakgebied. Ook, bieden wij trainingen aan om je kennis bij te spijkeren over de vraagstukken die naar (je eigen) behoefte graag wilt verder ontwikkelen. Je stapt in een jong bedrijf en kan met ons groeien, want ambitieus zijn wij!  Het is een functie waarin je impact kan maken op de bedrijfsvoering binnen ondernemingen. ACE Advisory is informeel, betrokken, collegiaal en gericht op vrijheid en zelfstandigheid. Jij bent aan zet om je  te ontwikkelen en wij ondersteunen je daarin met plezier. Daarnaast is er een marktconforme stagevergoeding die afhangt van het aantal dagen die je per week werkt

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu op deze vacature door je CV en een korte introductie over jezelf op te sturen. Ook voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Wij maken graag kennis met je.