Willis Towers Watson | Survey Analyst/ Junior Account Manager • Study Association Aureus
Willis Towers Watson

Willis Towers Watson | Survey Analyst/ Junior Account Manager

Category:
Fulltime
Field:
Advisory, Sales
Location:
Amstelveen
contact

Survey Analyst/ Junior Account Manager

JOB DESCRIPTION

The Company 

Willis Towers Watson is a leading global advisory, broking and solutions company that helps clients around the world turn risk into a path for growth. With roots dating to 1828, Willis Towers Watson has 40,000 employees serving more than 140 countries. We design and deliver solutions that manage risk, optimize benefits, cultivate talent, and expand the power of capital to protect and strengthen institutions and individuals. Our unique perspective allows us to see the critical intersections between talent, assets and ideas – the dynamic formula that drives business performance. Together, we unlock potential. Learn more at willistowerswatson.com.

The Business 

Organisaties over de hele wereld zijn voor hun succes afhankelijk van de capaciteiten en prestaties van hun personeel. Willis Towers Watson helpt organisaties zich ervan te verzekeren dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten, dat zij het juiste werk doen tegen de juiste kosten en dat zij betrokken, toegewijd en productief zijn. Wij vertrouwen op data, analyses en ervaring om vast te stellen welke personeelsbehoeften essentieel zijn voor bedrijfsprestaties. Wij ontwikkelen strategieën en ontwerpen en implementeren programma’s die inspelen op deze behoeften. Dit leidt tot betere prestaties en zorgt ervoor dat een maximaal rendement uit medewerkers wordt gehaald. Door gebruik te maken van toonaangevende technologie, internationale personeelsinformatie, onderzoek en inzicht kunnen we ideeën snel omzetten in daden.

The Role 

Als Survey Analyst / Junior Accountmanager maak je deel uit van het Data Services team. Het team bestaat uit 6 enthousiaste en betrokken collega’s, die bedrijven adviseren over beloning. Je bent verantwoordelijk voor het runnen van het jaarlijkse beloningsonderzoek voor jouw sectoren (retail- en farmaceutische sector) en daarnaast voor het opleveren van klantprojecten. De werkzaamheden zijn breed en divers. Je kunt hierbij denken aan: het indelen van functies, het benchmarken van arbeidsvoorwaarden, het coördineren van marketingacties en het uitvoeren van scherpe analyses. Je hebt dagelijks contact met klanten en gaat dan ook vanaf het begin op pad met de Account Manager. Omdat wij een internationaal bedrijf zijn en daarnaast werken voor internationale bedrijven, is een goede beheersing van het Engels onontbeerlijk.

JOB REQUIREMENTS

The Requirements 

  • Je hebt minimaal een WO-opleiding afgerond en één tot twee jaar werkervaring.
  • Je bent analytisch en vindt het een uitdaging om deadlines te behalen.
  • Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft Excel.
  • Je hebt een methodische en gestructureerde aanpak, aandacht voor detail en nauwkeurigheid.
  • Je bezit het vermogen om effectief te organiseren en prioriteiten te stellen in verschillende projecten met vastgestelde deadlines.
  • Je levert topkwaliteit, bent proactief, flexibel, servicegericht en een echte teamplayer.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels

Contact
Solliciteer online via onze carrièrepagina of stuur een bondige motivatiebrief met CV per email aan: jobs@willistowerswatson.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Liesl Prinsloo, telefoon 088-543 3000.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 Apply