Nestlé | Meewerkstage Purina - Marketing • Study Association Aureus
Private: Nestlé Nederland

Nestlé | Meewerkstage Purina – Marketing

Category:
Internship
Field:
Marketing
Location:
Amstelveen
contact

Meewerkstage Purina – Marketing

Nestlé Nederland

Op het hoofdkantoor van Nestlé Nederland hebben we per 1 september 2017 plaats voor een marketing stagiair. Ben jij een marketing topper en wil je deze kennis graag in praktijk brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Nestlé

Nestlé is ‘s werelds grootste voedingsmiddelenproducent. We zijn in 189 landen wereldwijd aanwezig en onze 328.000 medewerkers zijn gecommitteerd aan Nestlé’ s missie om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst. Wij richten ons met deze missie op individuen en gezinnen, leefgemeenschappen en de planeet. Nestlé biedt een breed portfolio van producten en diensten waar mensen n hun huisdieren ieder moment van de dag van kunnen genieten. De bijna 2000 merken variëren van wereldwijd iconische merken als NESCAFÉ en NESPRESSO tot en met lokale favorieten als BROS. In Nederland worden daarnaast onder meer MAGGI, KITKAT, Nestlé babyvoeding zoals NESTLÉ PyjamaPapje en NAN OPTIPRO verkocht, alsook water waaronder SAN PELLEGRINO en VITTEL, en voeding voor honden en katten zoals FELIX, BONZO en Purina ONE. Nestlé is sinds haar oprichting meer dan 150 jaar geleden gevestigd in het Zwitserse Vevey. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen, alwaar 500 mensen werkzaam zijn. In onze babyvoedingsfabriek in Nunspeet werken 450 mensen. Voor meer informatie: www.nestle.nl.

Nestlé Purina Petcare

Voor onze afdeling Nestlé Purina zijn wij op zoek naar een gedreven marketing stagiair. In deze stage krijg je de kans om alle aspecten van brand management te leren. Je zult campagnes ontwikkelen, met creatieve bureaus aan tafel zitten, meewerken aan product introducties, samenwerken met de verschillende commerciële afdelingen en op bezoek gaan bij onze klanten. Digitale media is een belangrijk onderdeel van onze merkcommunicatie en jij zult helpen om nieuwe creatieve ideeën uit te werken zodat we onze doelgroep nog beter bereiken. Je bent onderdeel van een enthousiast team dat zich dagelijks met veel passie inzet om het leven van huisdieren en hun baasjes elke dag weer leuker en beter te maken.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Product: het lanceren en ondersteunen van product innovaties;
 • Packaging: de ondersteuning bij nieuwe designs voor verpakkingsontwerpen;
 • Communicatie: de ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van de communicatie campagnes, (zowel offline als online);
 • Activaties: de ndersteuning, ontwikkeling en het uitrollen van instore activatie campagnes;
 • Research: deskresearch op eigen merken en concurrentie;
 • Ondersteuning van het marketing team met hun dagelijkse werkzaamheden.

Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen

 • WO/HBO student;
 • Enthousiast en vindt het een uitdaging om mee te werken aan verschillende projecten om ervaring op te doen met alle facetten van marketing binnen de FMCG;
 • Affiniteit met marketing en commercie;
 • Nieuwsgierig, enthousiast en niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
 • In staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband;
 • Creatief en communicatief sterk;
 • Nauwkeurig en analytisch.

Wij bieden…

Een unieke kans om als marketeer aan de slag te gaan bij een groot FMCG bedrijf. Daarnaast is deze stage natuurlijk de kans bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 5 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid door Senior Managers.
De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.

Interesse?

Upload je CV en motivatiebrief t.a.v. Karlijn Ausema, Recruitment Specialist.

Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen. Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.

Primary Location: Netherlands

Job: Marketing

Organization: Nestlé Netherlands Food

Schedule: Full-time