PGGM • Business Course • Study Association Aureus

PGGM • Business Course

February 28, 2019

Aureus

Op 28 & 29 maart 2019 organiseert PGGM een twee daagse business course voor de toekomstige leiders in de pensioenwereld van PGGM, zowel op het gebied van vermogensbeheer en pensioenbeheer. Tijdens deze twee dagen ontdek je alles over de prikkelende omgeving waarin wij ons bevinden.

​ Je krijgt de kans jezelf te bewijzen aan de hand van enkele actuele en uitdagende cases waarbij je wordt ondersteund door professionals van PGGM. Kortom de perfecte manier om erachter te komen of PGGM bij jou past en voor ons de ideale manier om jou beter te leren kennen!

​What’s in it for you?

PGGM is op altijd zoek naar toptalenten voor het PGGM traineeship of een junior vacature. Studenten die een positieve indruk achterlaten tijdens onze business course kunnen worden benaderd voor een functie bij PGGM!

PGGM biedt een tweejarig traineeship waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Het traineeship heeft drie smaken; quant, investment en corporate. Daarnaast bieden wij uitdagende junior functies en stages om een kick-start aan je carrière te geven.

Jouw kans!

Wil jij een bijdrage leveren aan het  realiseren van een waardevolle toekomst? Ben jij nieuwsgierig naar de dynamiek in het pensioenlandschap? En wil jij dit doen bij een van de grootste vermogensbeheerders en pensioenuitvoeringsorganisaties ter wereld? Schrijf je dan snel in voor de PGGM Business Course 2019.