KPMG • Inhousedag Deal & Growth Strategy

12 June 2019 - 12 June 2019

  • When

    12 June 2019 - 12 June 2019

  • Who

    Seniors

Omschrijving

KPMG Deal & Growth Strategy Inhousedag

  • Datum: woensdag 12 juni
  • Tijd: 14:30 – 22:00 uur
  • Locatie: KPMG hoofdkantoor in Amstelveen gevolgd door een diner in Amsterdam

KPMG Deal & Growth

Deal & Growth is een gespecialiseerd team binnen de strategie afdeling van KPMG dat private-equity partijen en corporates adviseert omtrent overnames, investeringen en strategische vraagstukken. Ten tijde van een overname helpt Deal & Growth bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Strategische vraagstukken waarbij Deal & Growth adviseert zijn bijvoorbeeld het betreden van een nieuwe markt, het analyseren van groei mogelijkheden of het definiëren van de strategie.

Deze projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en daarom werken we veelal samen met investment directors en C-level executives. De projecten hebben vaak een korte doorlooptijd van 3-5 weken en zijn compleet verschillend qua industrie, vraagstuk en team samenstelling.

Zijn wij op zoek naar jou?

Zit je in het voorlaatste of laatste jaar van je universitaire opleiding Bedrijfskunde of Economie of een andere academische financiële of technische studie? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? Heb je een uitgesproken interesse in strategische, financiële vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op woensdag 12 juni tijdens de Deal & Growth inhousedag.

Programma

De Deal & Growth inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de inhousedag krijg je de gelegenheid meer te weten te komen over KPMG Deal & Growth. We beginnen om 14:30 uur met een presentatie, gevolgd door een real-life case. De dag sluit af met een diner in Amsterdam om je de kans te geven zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met het Deal & Growth team.

Inschrijven en meer informatie

Wil je deze dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk op 5 juni in! Uiterlijk vrijdag 7 juni hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Neem voor meer informatie contact op met recruiter Mark Polman ([email protected])