EY | FSO Inhousedag • Study Association Aureus

EY | FSO Inhousedag

November 30, 2017 - November 30, 2017 - 15:02

Seniors

EY FSO Inhousedag 30 november 2017

Wat zijn mijn mogelijkheden? Hoe kan ik me onderscheiden in het internationale en financiële bedrijfsleven? Ben jij nieuwsgierig en wil je weten hoe het er bij EY Financial Service Organisation (FSO) aan toegaat?

Op 30 november a.s. organiseren wij onze FSO Inhousedag en maak je kennis met EY en onze professionals. De dag staat in het teken van Financial Services: een dynamische sector die in razendsnel tempo veranderd.

Onze professionals zitten bovenop de nieuwe trends die deze veranderingen teweegbrengen, zoals de opmars van digital, de explosie van data en de ongekende mogelijkheden van blockchain. Gedurende de dag krijg je een uitstekende indruk van onze organisatie en de talloze kansen die er liggen, ook op internationaal gebied. Verder werk je aan inhoudelijke cases en we sluiten af met een gezellige borrel.

Voor wie?

Ben je derde- of laatstejaars student HBO/WO met interesse in de financiële sector? Wil je meer weten over jouw mogelijkheden binnen FSO Assurance óf FSO Advisory? Schrijf je dan voor deze Inhousedag.

Wanneer?

Deze Inhousedag vindt plaats op 30 november a.s. en wordt gehouden op het EY kantoor in Amsterdam. Het programma duurt van 10.30 uur tot 16.30 uur, met aansluitend een borrel.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven tot en met 26 november a.s. via deze link.

Vragen?

Neem contact op met Nelleke Mensink, 06 2908 4276