EY | Audit Selectiedag • Study Association Aureus

EY | Audit Selectiedag

January 01, 1970 - 00:00 - May 28, 2018 - 12:12

Seniors

EY Audit Selectiedag

Van uitdagingen word je beter. Juist de onzekerheid en de spanning die erbij komt kijken, zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. En groeit. Bij EY hebben we aan uitdagingen geen gebrek.

Wat dacht je van een afwisselende baan waarbij je de mogelijkheid hebt om één dag in de week een bijzonder opleidingsprogramma te volgen aan de EY University? Waarin je jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kunt ontwikkelen tot een echte finance professional?

Ons vak – accountancy – is de laatste jaren in razend tempo veranderd. Er is vooral sprake van verbreding. Waar we ons vroeger bijna uitsluitend bezighielden met het controleren en samenstellen van jaarrekeningen, doen we nu bijvoorbeeld ook aan fraudebestrijding en sustainability reporting. Ook adviseren we bij financiële en IT-vraagstukken. Om tot een nieuwe vorm van dienstverlening te komen, zijn we op zoek naar diversiteit in onze nieuwe medewerkers.

Wat kun je verwachten?

Op onze Audit Selectiedag krijg je dé kans om jouw talent te laten zien. Want die dag geven we je niet alleen een goede indruk van het werk van een auditor en hoe dat er bij onze internationale organisatie aan toe gaat, na verschillende selectierondes maak je bovendien kans op een starterscontract. Waarmee je bij één van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Naaldwijk, Utrecht, Zwolle, Arnhem, Groningen, Leeuwarden, Eindhoven, Maastricht of Venlo aan de slag kunt als auditor. Zo snel kan het gaan: je loopt op 5 juni als (bijna)afgestudeerde binnen, je loopt aan het einde van de dag met een contract op zak de deur uit.

Voor wie?

Heb jij een WO-achtergrond, variërend van Economie, Business, Finance, IT, Technisch, Wiskunde tot Sociale Wetenschappen? Ben jij daarnaast analytisch sterk en vind je het leuk om met verschillende klanten te werken? Schrijf je dan nu in!

De selectiedag vindt plaats op 5 juni a.s. en wordt gehouden op ons EY kantoor in Amsterdam. Het programma duurt van 12.45 uur tot 18.30 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel en het glas heffen met jou wellicht als nieuwe collega! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Inschrijven?

Inschrijven kan t/m 28 mei a.s. via deze link. Hiervoor vragen we jouw CV en een motivatiebrief.

Online assessment

Een online assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Nadat je sollicitatie positief is beoordeeld ontvang je een uitnodiging voor het assessment. Het assessment rond je thuis af voorafgaand aan de selectiedag en duurt ongeveer 2 uur. Je dient het assessment uiterlijk af te ronden vóór vrijdag 1 juni!

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter: Linda Elfrink via linda.elfrink@nl.ey.com / 06-2908 3538.

Meer informatie over EY University vind je op onze website.