EY • Assurance Auditcase Inhousedag

13 March 2019 - 13 March 2019

 • When

  13 March 2019 - 13 March 2019

 • Who

  Seniors

EY Assurance Auditcase Inhousedag

Het vak Accountancy verandert in een razend tempo en vereist daardoor expertise in verschillende disciplines. Sustainability, fraudebestrijding, ICT- vraagstukken; het zijn inmiddels veel gehoorde begrippen binnen Accountancy. Binnen de Audit afdeling zijn wij daarom op zoek naar toptalenten met verschillende achtergronden, talenten en karakters. Tijdens onze Assurance Auditcase Inhousedag maken we graag kennis met je.

Een kijkje in onze auditpraktijk

Op deze inhousedag nemen we een kijkje in onze auditpraktijk. We bezoeken het hoofdkantoor van McDonalds in Amsterdam, waar je op de werkvloer wordt rondgeleid. Daarna lunchen we in een van de vestigingen van McDonalds. Vervolgens bieden we je een aantrekkelijk en intensief middagprogramma, waarbij je kennis maakt met onze collega’s en je aan de slag gaat met een aantal actuele casussen. Zo krijg je een goed beeld van wat er speelt binnen de wereld van onze dienstverleners en de rol die wij vanuit onze auditpraktijk hierin spelen. Je ontmoet niet alleen onze mensen, maar je krijgt ook een goede indruk van de vele mogelijkheden om je bij EY te ontwikkelen. We sluiten af met een borrel, waarbij ook onze recruiters aanwezig zullen zijn. Een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan over de kansen die er voor jou liggen binnen EY!

Voor wie?

Ben jij een HBO of WO student met ambitie en heb je een sterke affiniteit met Accountancy? Geef je dan nu op voor de EY Assurance Auditcase Inhousedag op woensdag 13 maart en neem een kijkje in onze auditpraktijk van onze klant McDonalds.

Schrijf je nu in

Je kunt jezelf opgeven voor deze Inhousedag via onderstaande inschrijflink. Doe dit in ieder geval voor zondag 3 maart voor 00.00 uur. Uiterlijk woensdag 6 maart hoor je of je bent geselecteerd. Voor vragen kan je een mail sturen naar Lyssa Hoogenboom. Schrijf je snel in want er zijn maar een beperkt aantal plekken!

Alles op een rij

 • Datum: Woensdag 13 maart 2019
 • Locatie: McDonalds Amsterdam/EY kantoor Amsterdam
 • Tijd: 10.30 – 17.00 uur
 • Inschrijven: link
 • Deadline: Zondag 3 maart voor 00.00 uur
 • Contact: Lyssa Hoogenboom