Samen werken aan een financieel gezond Nederland!

Onze samenleving verandert snel en continu en dat geldt dus ook voor de Belastingdienst. En dat kan nogal wat betekenen voor (toekomstig) fiscalisten en accountants. Wat…? Waarom…? Hoe…? Cryptische vragen? Nee hoor!

Want in een online en interactief webinar op 23 maart gaan Bas van den Dungen, secretaris-generaal van de Belastingdienst, Leo Stevens, emeritus-hoogleraar fiscale economie, Tiny Beks, directeur corporate directie vaktechniek Belastingdienst en Dike Sialino, voormalig registeraccountant bij de Belastingdienst en nu directeur bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over deze vragen met elkaar in gesprek. Dus neem deel aan dit webinar: dit is je kans!

Stel tijdens het webinar ook jouw vraag aan (een van) deze professionals: Hoe denk je dat de Belastingdienst het vertrouwen van burgers en bedrijven kan (her)winnen? Hoe en met wie werkt de organisatie samen aan een financieel gezond Nederland? Welke verantwoordelijkheid heeft en neemt de Belastingdienst hierin? Óf……?

In aanloop naar dit webinar zijn ook fiscalisten en accountants aan het woord geweest die nu al werkzaam zijn bij de Belastingdienst. Hun prikkelende uitspraken en verhalen lees je hier.

En ná het webinar worden deze verhalen aangevuld met andere: met die van medewerkers die de ambities – die tijdens het webinar zeker worden uitgesproken – daadwerkelijk ten uitvoer moeten, maar bovenal wíllen brengen!

Programma

Susanne Overes, coördinerend specialist vaktechniek controle bij de Belastingdienst én host van dit event geeft om 16.00 uur eerst een korte toelichting op het programma en legt uit hoe óók jij actief kan deelnemen. Daarna introduceert zij de aanwezigen die zich vervolgens zelf aan je voorstellen.

Dan hét gesprek. Het gesprek waarin de gastsprekers op informele wijze met elkaar van gedachten wisselen over bovenstaande vragen en misschien ook jouw vraag beantwoorden of in daar in ieder geval hun gedachten over laten gaan. En met deze aanwezigen biedt dat natuurlijk volop (gesprek)stof tot nadenken. Dus na een korte break – rond de klok van 17.00 uur – gaan we verder om het gesprek om ongeveer 17.45 uur af te ronden.

Afronden? Of pas beginnen? Misschien wel het laatste als jij hoort wat jij (persoonlijk) van de Belastingdienst mag verwachten. En de komende maanden wordt aan dit webinar natuurlijk ook nog een vervolg gegeven, dus blijf in contact met ons en wie weet…

Tot ziens?! Meld je hier aan!