BDO • Insight Day

3 March 2020

  • When

    3 March 2020

  • Who

    Bachelors

Ben jij nieuwsgierig naar het echte werk?

De wereld ligt aan je voeten. Je hebt talent. Ambities. En de drive om het te gaan maken. Maar waar komen jouw talenten het best tot hun recht? En waar voel jij je écht op je plek? Ontdek het tijdens de BDO Insight Day!

Op dinsdag 3 maart 2020 bieden wij jou graag een nieuw perspectief op de start van jouw accountancy carrière. Tijdens de BDO Insight Day ontdek je de waarde van, wat wij noemen, een kantoor met het beste van twee werelden: een wereldwijd kennisnetwerk én sterke regionale betrokkenheid. Daarnaast ervaar je live de dagelijkse accountancy praktijk tijdens het meewerken bij een klant!

Je kunt zelf kiezen met welk BDO-kantoor je kennis wilt maken op deze dag: Alkmaar, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Rijswijk, Tilburg en Utrecht.

MELD JE AAN

Het echte werk

De BDO Insight Day is geen reguliere inhousedag of business course, zoals je misschien gewend bent. De Insight Day staat volledig in het teken van écht ervaren hoe het is om in de accountancy te werken. Je gaat dus ook écht mee naar een klant en zelf werkzaamheden uitvoeren onder begeleiding van een ervaren BDO’er. We starten de dag bij het BDO-kantoor van jouw keuze. Hier word je samen met de andere studenten persoonlijk ontvangen door de partner en maak je kennis met de collega’s op de vestiging. Ook leer je jouw buddy alvast beter kennen en kom je meer te weten over de BDO organisatie.

Vervolgens is het tijd voor het echte werk. Jouw buddy neemt je mee naar zijn of haar team bij de klant. Hier kom je alles te weten over de klant, het controleproces en natuurlijk: de werkzaamheden. Onder begeleiding van jouw buddy ga je verschillende controles uitvoeren en in gesprek met de klant. Zo ervaar je optimaal hoe het is om bij BDO te werken. Vanuit de klant reis je aan het einde van de werkdag met je buddy door naar het restaurant in de regio. Hier ontmoet je de studenten en BDO collega’s van de andere vestigingen en sluiten we de dag gezamenlijk af met een heerlijk diner en valt er ook nog een prijs te winnen.

Interesse?

Interesse en aanmelden

Ben jij een economische WO of HBO student met interesse in Accountancy? Wil jij écht ervaren hoe een werkdag als startend accountant bij BDO eruit ziet, de sfeer en cultuur binnen BDO proeven en inzicht krijgen in hoe BDO’ers met elkaar en met hun klant samenwerken? Meld je dan aan voor de BDO Insight Day, de ideale combinatie van een meeloop- en inhousedag! Laat via de knop hieronder jouw gegevens achter voor deelname aan de BDO Insight Day op dinsdag 3 maart 2020!  Aanmelden kan tot en met maandag 17 februari.

Selectieproces

Via bovenstaande link upload je je cv met daarin je relevante werkervaring en opleidingen. Na je inschrijving neemt de recruiter contact met je op voor een korte telefonische kennismaking en krijg je uitleg over de online capaciteitentest (max. 30 minuten). Na afronding van deze test krijg je van ons bericht of je definitief geselecteerd bent voor de BDO Insight Day.

We verheugen ons op je aanmelding en zien je graag op dinsdag 3 maart in Alkmaar, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda/Roosendaal, Eindhoven/Maastricht, Groningen, Hengelo, Rijswijk, Rotterdam, Tilburg of Utrecht!

Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie: