BDO • E-housedag Accountancy

  • Who

    Accounting & Control

BDO e-housedag accountancy

Het maken van de juiste keuze voor jouw carrière is op dit moment extra lastig. Want hoe ontdek je welke stage of baan het beste bij jou past nu alle banenmarkten en inhousedagen zijn afgelast?

Op  dinsdag 21 juli bieden wij jou tijdens onze e-housedag graag de kans om meer over het accountancy-vak én over BDO te ontdekken. Wij gaan dan graag met jou in gesprek over jouw interesses, ambities en daarbij behorende carrière mogelijkheden bij BDO. Daarnaast beantwoorden onze Audit & Assurance collega’s graag al jouw vragen én dagen wij je uit met een team challenge!

Het liefst ontvangen we jou natuurlijk op ons kantoor waar je zelf de sfeer kunt proeven en een goed beeld krijgt van het werken bij BDO. Ondanks de corona maatregelen willen we jou toch graag de kans geven om dit te ontdekken, maar dan online!

Programma

Tijdens deze e-housedag proberen we jou door middel van groepsspeeddates, een team challenge en een korte presentatie over BDO, een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de sfeer en het werken bij BDO.

Het programma ziet er als volgt uit:

– Kennismaken met BDO
– Online team challenge
– Groepsspeeddates met collega’s Audit & Assurance

Hierna heb jij een goed beeld van de sfeer, begeleiding, persoonlijke en professionele ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden én werkzaamheden bij BDO!

Interesse? Meld je aan!

Ben jij een economische WO of HBO student met interesse in Accountancy? En ben je nieuwsgierig naar jouw carrière mogelijkheden bij BDO? Meld je dan aan voor de BDO ehousedag! Laat via de aanmeldknop hieronder jouw cv achter voor deelname aan de BDO e-housedag op 21 juli van 11.00 – 13.00 uur. Na aanmelding nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

Meld je hier aan!

Heb je vragen over de e-housedag? Neem dan contact op met Florence van Wilgenburg. Je kunt Florence bereiken via [email protected] of stuur een WhatsApp-bericht (06-36147927).