PwC • Accountant in één dag • Study Association Aureus

PwC • Accountant in één dag

November 26, 2020
PwC

Aureus
Binnen één dag een contract op zak!
Zie jij een carrière als Registeraccountant al helemaal zitten? En wil je weten wat je binnen de Assurance praktijk van PwC tegen kunt komen? Geef je dan op voor Accountant in één dag!
Tijdens deze dag leer je PwC kennen, ga je aan de slag met een leuke klantcase, onder leiding van PwC professionals, én krijg jij de mogelijkheid om meteen te solliciteren! 

Just a day at the office….

Goedemorgen, de dag gaat beginnen! Je start met een bak koffie en je opent je mailbox met bovenaan een urgente vraag vanuit een klant. De deadline is krap, je gaat meteen aan de slag. Samen met je team bespreek je de vervolgstappen. Je wilt toch nog even sparren en belt hiervoor een collega. Zij geeft jullie waardevolle input die helpt bij het oplossen van de klantvraag. Even later presenteren jullie vol vertrouwen de case.

Wie ben je?

Je bent derdejaars WO-bachelor of master student accountancy, bedrijfskunde of bedrijfseconomie en je wilt starten in de Assurance praktijk.

Heb jij interesse in dit event? Meld je dan aan vóór 19 november.

Aanmeldprocedure

Via onderstaande aanmeldbutton kun jij je aanmelden voor het event. Je maakt eerst een online assessment. Het online assessment bepaalt of je wordt uitgenodigd voor het event.  In de ochtend van accountant in één dag word je uitgenodigd voor een interview. Na het interview beginnen we aan de interactieve case. Aan het einde van de dag hoor jij of je een stage contract bij PwC krijgt aangeboden!

Hoe eerder je solliciteert, hoe langer je de tijd hebt om je goed voor te bereiden. Op 24 november dient het assessment te zijn afgerond. Wij laten uiterlijk 25 november weten of je wordt uitgenodigd.

Mocht je vragen hebben over het aanmeldproces of over accountant in één dag neem dan contact op met één van ons.

*Dit event is gericht op derdejaars WO-bachelor of master accountancy, bedrijfskunde of bedrijfskunde studenten.