Vibe Group • Study Association Aureus

Vibe Group

Vibe Group is een internationale IT-staffing groep met het grootste, niche gedreven IT-netwerk van Nederland, België en Duitsland. Als collectief beschikken onze brands over een uniek netwerk en gedetailleerde kennis binnen de verschillende IT segmenten. De brands worden hieronder beschreven. Visser & van Baars richt zich op Business intelligence, data & analytics. Spilberg is gespecialiseerd in staffing voor alle onderdelen van IT-development. Eswelt is dé staffing-partner in de wereld van Enterprise Systemen. Tergos is de specialist op het gebied van IT infra & security. Perca richt zich enkel en allen op IT-executives. Altus is de overkoepelende organisatie waaronder bovenstaande bedrijven vallen. Bij Vibe Group hechten we erg veel waarde aan onze bedrijfscultuur. Om onderlinge cohesie binnen onze groep te bewaken, hebben we het Vibe Group DNA uitgebreid beschreven. Wij handelen altijd vanuit onze DNA waarden: Kwaliteit, Intelligentie, Gedrevenheid, Plezier en Authenticiteit. Deel jij deze waarden met ons?

  • Address
    Gustav Mahlerplein 76 1082 MA Amsterdam
  • 250 employees
  • 5 offices
  • 65/35 male/female ratio

Vibe Group vacancies

all vacancies of this company

Vibe Group events

We currently have no available events.
all events of this company

Recruiters

Dietske Koolhaas
Dietske Koolhaas Talent Acquisition Specialist
  • tel. 06-51189762
“Specialist in talent werving en corporate recruiter bij Vibe Group. Altijd in om nieuwe mensen te ontmoeten; oprecht geïnteresseerd in wat mensen in het leven motiveert om te slagen! Bel me om de mogelijkheden te bespreken om voor Vibe Group te werken.”
Bart Jansen
Bart Jansen Corporate Recruitment Manager
  • tel. 020-3690538
“Als Corporate Recruiter bij Vibe Group ben ik dagelijks op zoek naar nieuw en ervaren talent om onze ambitieuze organisatie te versterken. ”

YouTube