SINCERIUS

OVER SINCERIUS

Wij zijn SINCERIUS, frontrunner in data-driven due diligence. We halen het maximale uit data voor onze klanten en vertalen dit naar een helder en compact advies. We leggen onze kwaliteitsstandaard hoog en werken hard. Hands-on. Spot-on. Oprecht.

SINCERIUS biedt next level Transaction Services en ondersteunt haar klanten in alle fasen van de investeringscyclus: met Financial Due Diligence, Business Intelligence Solutions en Performance Improvement.

Financial Due Diligence
De meeste financiële uitdagingen waar klanten onze hulp voor inroepen liggen op het gebied van fusies en overnames (M&A). Een koper of verkoper wil vaak snel weten met welke onderliggende winstgevendheid, financiële risico’s en kansen hij of zij in zijn waardering en onderhandeling met de tegenpartij rekening moet houden. Jaarlijks voeren wij zo’n 150 financial due diligence onderzoeken uit, hoofdzakelijk in opdracht van Private Equity partijen.

Business Intelligence Solutions
Ons in-house development team heeft de SINCERIUS Business Insight tool ontwikkeld waarmee alle financiële en operationele KPI’s en rapportages in één dashboard zichtbaar zijn voor onze klanten; realtime inzicht in de prestaties van hun onderneming en op maat gemaakt. De innovatieve analyse-tools die het BI-team ontwikkelt voor onze klanten, gebruiken wij uiteraard ook in onze financial due diligence onderzoeken. Zo bieden we next level Transaction Services.

Performance Improvement
Binnen een onderneming kan het (bijna) altijd beter: maar in de dagelijkse gang van zaken ontbreekt vaak de tijd om goede, diepgaande analyses te maken. SINCERIUS beschikt over de kennis en ervaring om een brede, frisse blik te werpen op een onderneming. We maken gerichte analyses en geven inzicht in welke strategie het beste gevolgd kan worden. We letten daarbij niet alleen op de cijfers, maar ook op de wereld achter de cijfers. We onderzoeken, interpreteren en geven een concreet en onderbouwd advies.

Meer weten?
Op werkenbijsincerius.nl vind je onze vacatures en uitgebreide informatie over ons. Rechtstreeks contact opnemen kan ook, via [email protected] Naomi Smits (HR Advisor) beantwoordt graag al je vragen over een carrière bij SINCERIUS.

SINCERIUS in numbers

 • Employees

  39

 • Offices

  2

 • Male-female ratio

  60/40

 • Address

  • Nieuwe Achtergracht 17
  • 1018 XV Amsterdam
  • Netherlands

Bij SINCERIUS voel ik me vanaf het begin thuis door het jonge en open team om me heen. In combinatie met onze hoge standaarden drijft dat ons om altijd het onderste uit de kan te halen voor de klant en om jezelf te (blijven) ontwikkelen.

Jan Willem Eshuis