Peaks • Study Association Aureus

Peaks

Peaks is dé app die geld opzij zetten en beleggen heel eenvoudig maakt. In 2016 is Peaks opgericht met het idee dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om je financieel vrij te voelen. Niet alleen voor mensen die de beurs volgen en The Financial Times lezen. Nee, bij Peaks geloven we dat iedereen die een bankrekening, een beetje geld én wat geduld heeft, kan beleggen.

Want bij ons kun je al beginnen met beleggen vanaf één euro. En we maken het onze gebruikers heel gemakkelijk om geld opzij te zetten. Met Peaks kun je namelijk beleggen met je wisselgeld. Bij iedere bankafschrijving ronden wij het bedrag af naar boven. Je wisselgeld zetten we dan op je Peaks-rekening. Als je boodschappen doet voor €9,20, zet je zo automatisch €0,80 opzij. Met al die kleine beetjes geld bouw je op den duur een mooi beleggingspotje op.

Beleggen kan ingewikkeld zijn, maar bij Peaks is het dat niet. Op onze blog http://up.peaks.nl leggen we alles uit over beleggen en andere geldzaken, op zo’n manier dat iedereen het kan begrijpen. En als je gaat beleggen, doe je dat bij Peaks in alleen duurzame indexfondsen. Niet in narigheid zoals wapenhandel en kinderarbeid, maar juist in de meest duurzame bedrijven van elke sector. Dat vinden we bij Peaks belangrijk.

 

  • Address
    Schipluidenlaan 4, 41062 HE Amsterdam
  • 47 employees
  • 1 offices
  • 70/30 male/female ratio

Peaks vacancies

all vacancies of this company

Peaks events

We currently have no available events.
all events of this company

Recruiters

Sharonna Veenhof
Sharonna Veenhof Recruiter

YouTube