Magnus Digital

Magnus Digital is een IT Consultancy bedrijf dat op zowel nationale als internationale schaal werkt voor toonaangevende organisaties in de retail, media en bouw. Bij Magnus werken wij voornamelijk aan uitdagende IT en organisatieadvies projecten. Start making a difference is ons motto. Als consultant heb je direct impact, veel verantwoordelijkheid en werk je elke dag samen met opdrachtgevers om hun organisatorische ambitie(s) te verwezenlijken. Dat geeft ons het plezier en de tomeloze energie om projecten uit te voeren. Magnus Digital heeft verschillende expertises, welke past het beste bij jou? 

Magnus Digital Transformation voert complexe advies- en veranderingstrajecten uit op het gebied van digitale transformaties
Magnus Digital Insights helpt de klant tot nieuwe inzichten, door data te modelleren en te visualeren door middel van innovatieve Analytics.  
Magnus Digital Foundation focust op het neerzetten van een stabiel- en toekomstgericht fundament van een organisatie, waarbij processen centraal staan. Zij zijn experts op gebied van ERP implementaties.
Magnus Digital Solutions ontwikkelt low-code apps in Mendix en bedenkt innovatieve oplossingen om de digitale transformatie van organisaties vooruit te brengen. 

De sfeer bij Magnus Digital
Leuk werk is belangrijk, maar een goede sfeer en band met je collega’s evenmin. Tenminste, dat vinden wij! Ondanks dat we inmiddels met meer dan 150 consultant bij Magnus werken voelt het bij Magnus niet alsof je een nummertje bent. Hierbij vinden we het volgende belangrijk: 
Het behouden van een “platte organisatie”: 
“Tijdens de lunch zit je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus te praten en de andere keer met de juniors over je avonturen van het weekend. En andersom...”
Persoonlijke ontwikkeling: Er wordt vanaf het begin geïnvesteerd in jouw ontwikkeling met volop mogelijkheden tot training en persoonlijke inbreng.

Kennisdeling: Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams leer je erg veel in korte tijd. Je ervaren collega's staan klaar om met je te sparren en kennis te delen.

Leuke activiteiten: Een jaarlijkse skitrip, kerstfeesten, bootcamps, zeilen, hackathons, BBQ’s en natuurlijk gezellige (online) borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen. 

Om een beter beeld te krijgen van hoe het is om bij Magnus te werken kan je ons ook volgen op Instagram (@werkenbijmagnus), onze video’s op ons youtube kanaal bekijken, en de interviews met consultants lezen op werkenbijmagnusdigital.nl

Magnus Digital in numbers

 • Employees

  173

 • Offices

  1

 • Male-female ratio

  55/45

 • Address

  • Gooimeer 5-39
  • 1411 DD Naarden
  • Netherlands

Magnus Digital Transformation is de practice die complexe en omvangrijke adviesprojecten en veranderingstrajecten uitvoert. Onze kracht is het begrijpen van de strategie van onze opdrachtgevers en deze te vertalen naar de operatie in proces, organisatie, technologie én mensen. Als junior consultant werk je direct bij de opdrachtgever en speel je meteen een rol in het veranderingstraject.

Bram Huiskes Magnus Digital Transformation