Fidet • Study Association Aureus

Fidet

Wij zijn er van overtuigd dat een krachtig functionerende financiële kolom de realisatie van uw strategische doelen versnelt.

Fidet levert passend verbeter- en verandervermogen voor alle financiële vraagstukken. Dit doen wij door continu te investeren in de kennis en vaardigheden van de financial van de toekomst. Door de combinatie van advies en implementatie versnelt u de gewenste verandering in uw organisatie. Door onze kennis, ervaring en mentaliteit zijn wij een gedegen partner.

De Professionals van Fidet kijken verder dan de financiële verantwoording van uw organisatie. Fidetters creëren een voorsprong. Zij weten uit ervaring hoe je cijfers interpreteert, adviezen implementeert en projecten regisseert. Zij steken de handen uit de mouwen en weten van aanpakken.

‘Het leveren van een topprestatie doe je nooit alleen.’

De kracht van Fidet(ters) is niet alleen de pragmatische manier van werken, maar ook de betrokkenheid, betrouwbaarheid en gedrevenheid waarmee projecten worden uitgevoerd. Door persoonlijke begeleiding van onze Professionals en hun opdrachtgevers wordt de kans benut om anders te doen wat beter kan en te blijven doen waar je goed in bent.

  • Address
    Papendorpseweg 95
    3528  BJ, Utrecht
  • 25 employees
  • 1 offices
  • 60/40 male/female ratio

Fidet vacancies

all vacancies of this company

Fidet events

We currently have no available events.
all events of this company

Recruiters

Ingeborg Burggraaf
Ingeborg Burggraaf Recruiter

Facebook